Καραντίνα

Δεύτερη καραντίνα κι η καθημερινότητα σε βρίσκει ξανά μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή και κινητού. Μήπως τρως παράλληλα;

Εντάξει, όμως, φιλαράκι… Καραντίνα μπορεί να έχουμε, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε γιατί έρχονται γιορτές κι αυτό σημαίνει ότι κι όρεξη να μην έχεις, θα φας κι έναν παραπάνω κουραμπιέ για να σιγουρευτείς εάν πέτυχαν!

Καλό θα ήταν να αρχίσεις να ξεμουδιάζεις λιγάκι! Και μη μου αγχώνεσαι, σου βρήκαμε τι να κάνεις!

#1. Ξεκίνα να χρησιμοποιείς το “Μετακίνηση 6”

Βρε αγάπη μου γλυκιά, ολόκληρο μήνυμα μπορείς να στείλεις και να πας για περπάτημα ή για τρέξιμο! Για πόσο ακόμη θα κάθεσαι σε έναν καναπέ ή μια καρέκλα; Θα πιαστείς! Άσε που τα μάτια σου χρειάζονται λιγάκι ξεκούραση και περισσότερο φως του έξω κόσμου!

#2. Καιρός για γυμναστική στο σπίτι

Βρε αγάπη μου γλυκιά, καλές οι άγριες μέλισσες, καλό το GNTM, καλά όλα, αλλά καιρός να βρεις και κάνα βιντεάκι στο YouTube με θέματα γυμναστικής.

Επίσης, δες και τη θετική πλευρά των πραγμάτων, έστω και τώρα στην καραντίνα! Είσαι σπίτι σου, κι όχι στο γυμναστήριο με τόσο κόσμο!

Σου βρήκαμε και βίντεο!

#3. Φτιάξε τον κήπο σου

Εντάξει, εάν δεν έχεις κήπο, σίγουρα έχεις βεράντα! Γιατί να μην ασχοληθείς με τα ωραία φυτά σου; Θα σε κάνουν όχι μόνο να ξεχαστείς από τη μονότονη ρουτίνα της καραντίνας, αλλά θα δώσουν μια εύθυμη νότα στην ψυχολογία σου!

#4. Ήρθε η ώρα να στολίσεις

Αστεράκι μου σου το ‘πα… Όπα, ΛΆΘΟΣ! Αστέρια, μπάλες, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικο δένδρο και φωτάκια είναι το current mood! Μένουμε σπίτι, αλλά δεν παραμελούμε τη γιορτινή μας διάθεση!

#5. Μήπως είναι μια καλή αφορμή να φτιάξεις τη ντουλάπα σου;

Κοίταξε να δεις, ο ήλιος μπορεί να φοράει τα γυαλάκια του, αλλά τα δοντάκια του έχουν αρχίσει και προεξέχουν. Οπότε, μήπως ο εγκλεισμός μας στο σπίτι είναι μια καλή αφορμή για να φτιάξουμε τη ντουλάπα μας; Τί τα θέλουμε όλα αυτά τα καλοκαιρινά ρούχα; Καιρός να βγαίνουν τα χουχουλιάρικα, ζεστά φούτερ!

Σου ‘χουμε και τραγούδι!

#6. Βγάλε τα σύνεργα για DIY κατασκευές

Δεν έχεις πολλά λεφτά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Βρε αγάπη μου, εμείς τι κάνουμε; Τόσα άρθρα ανεβάζουμε με χριστουγεννιάτικα DIY projects!

Για τσέκαρε παρακάτω!

Ά. Εύκολα DIY projects για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και life hacks! (vid)

‘Β. 3 εναλλακτικοί τρόποι για χριστουγεννιάτικο στολισμό που ίσως δεν είχες σκεφτεί!

‘Γ. 10 πανεύκολα χριστουγεννιάτικα DIY projects για να ασχοληθείς στην καραντίνα (vid)