Καραντίνα

Η καραντίνα είναι «βαριά» κατάσταση καθώς αναγκαζόμαστε για το δημόσιο καλό, να ξεχάσουμε εξόδους, καφεδάκια με την παρέα και ποτάρες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έτσι ώστε να σταματήσει η διασπορά αυτού του άτιμου ιού που ακούει στο όνομα Covid-19!

 

Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει κατά πολύ! Από την πρώτη καραντίνα μέχρι και τώρα, βλέπουμε τη ζωή μας να αλλάζει με αμείωτο ρυθμό και καθημερινά αναρωτιόμαστε αν θα συμβεί κάτι ακόμη για να μπορέσουμε να το κλείσουμε το μαγαζάκι και να πάμε σε άλλα μέρη (το μόνο που μας έμεινε είναι να γίνει καμιά τζιριτζάντζουλα με το ηφαίστειο της Σαντορίνης)! Αλλά, παιδιά τι να κάνουμε; Αυτή είναι η κατάσταση και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί μιας και δεν έχουμε έρθει σε τούτο τον κόσμο για να περάσουμε μοναχικές στιγμές!

Μια κατάσταση που έχει αρχίσει να μας αρέσει επικίνδυνα είναι το γεγονός πως πλέον δε χρειάζεται να ξυπνάμε το πρωί, να βαφτούμε, να ντυθούμε, να πάρουμε τα ΜΜΜ και να βρεθούμε στο γραφείο, αλλά μπορούμε να ξυπνήσουμε φορώντας τις πυτζάμες μας ή άλλα loungewear κομμάτια και να κάνουμε δουλίτσες από το σπίτι! Ωραία φάση και super cozy τώρα που έχουν πιάσει τα κρύα!

Από το πρώτο κιόλας lockdown, το online shopping πήρε τα πάνω του και αφού μπήκαμε ξανά στην καραντίνα, γιατί να μην επωφεληθούμε από τις οικονομίες που κάνουμε αφού brunch, φαγητά σε εστιατόρια και belvedere σε r’n’b στέκια έχουν κοπεί; Μάλιστα, ένα από τα items το οποίο έχε αρχίσει να λαμβάνει μεγάλη αναγνώριση από influencers αλλά και τους απλούς κοινούς θνητούς είναι οι χνουδωτές ρόμπες και τα fuzzy παντοφλάκια! Ναι, θα γίνουμε αρκούδες αυτή την περίοδο γιατί έπιασε και κρύο μανίτσα μου! Και δε θα ντραπούμε να σταθούμε περήφανα μπροστά σε κάμερες και φώτα για να δείξουμε τη νέα πραμάτεια που αποκτήσαμε!

 

Εκτός από το shopping δίχως σταματημό, το Netflix είναι η πλατφόρμα που για μια ακόμη φορά έχει καταφέρει να απασχολεί τους πάντες και δεν είναι λίγες οι φορές που κόντεψε να βρεθεί στα όρια του διαδικτυακού γκρεμού αφού όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να δημιουργήσουν λογαριασμό και να πληρώσουν αυτά τα 8 ευρώ για μια απλή συνδρομή γιατί πλέον ο τζάμπα μήνας «πέθανε». Πλέον, όλοι έχουν άποψη για θέματα που αφορούν την υποκριτική, τη σκηνοθεσία ακόμη και την ενδυματολογία και έτσι το Netflix γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής της καραντίνας!

Για συνταγές και Tik Tok δε θα μιλήσουμε γιατί πλέον έχει κουράσει το θέμα, οπότε προτιμούμε να κοιτάμε με τις ώρες χνουδωτά ρομπάκια με ζωάκια παρά να βλέπουμε κορίτσια και αγόρια να κουνούν επιδεικτικά τους καλογυμνασμένους τους κοιλιακούς και παράλληλα να μας προτείνουν να φάμε λαχταριστά burgers και γλυκά! Ντροπή θα πω και τίποτα άλλο!

Όλοι μας προσπαθούμε να την παλέψουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να είμαστε δυνατοί καθώς το νέο καθεστώς μας έχει αλλάξει τη ζωή αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μας πέφτει το ηθικό! Λίγο positive thinking και όλα θα πάνε καλά! Δεν έχουν έρθει και εξωγήινοι να κάνουν κατάληψη στον πλανήτη; Ή μήπως έχουν έρθει (αστειάκι of course)!

By @stylefreakalex