ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022

Ζώδια 2022: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μία χρονιά που θα πρέπει να περιμένει απίστευτη τύχη μέχρι και τον Φεβρουάριο, αφού θα μπορέσετε να διώξετε μακριά σας προβλήματα που καιρό τώρα σας ταλαιπωρούσαν.

Στα επαγγελματικά από τα τέλη της άνοιξης θα ανοίξουν οι πόρτες του ουρανού και έχετε τρομερές επιτυχίες, σοβαρές προοπτικές να δείξετε το ταλέντο σας και τις ικανότητές σας. Θα έχετε την εύνοια να κάνετε οτιδήποτε και να σκεφτείτε και τότε θα δείτε ότι κλείνει ένας κύκλος γκρίνιας.

Την ίδια εποχή περίπου ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, όπως το ίδιο μπορεί να συμβεί προς τα τέλη Οκτωβρίου. Ωστόσο, οι εκλείψεις που σας επηρεάζουν δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένας τέτοιος έρωτας θα μακροημερεύσει.

Από τον Νοέμβριο του 2022 θα πρέπει να προσέξετε μόνο τα νεύρα σας και τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει τα επαγγελματικά του σχέδια με εξαιρετικές προοπτικές για επιτυχίες κυρίως μετά τον Μάρτιο. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε πολλά ταξίδια και στο εξωτερικό, αλλά και να καταφέρετε πράγματα στο κομμάτι των σπουδών και της επιμόρφωσης.

Πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο στα οικονομικά σας, αφού υπάρχει περίπτωση να υπάρξει απώλεια λόγω τρίτων. Τα ίδια διαστήματα θα νιώθετε έντονη τη διάθεση να αλλάξετε τα πάντα, από στόχους και προοπτικές μέχρι και φίλους και κοινωνικό κύκλο.

Αρκετοί από εσάς μετά τον Μάρτιο δεν αποκλείεται να αλλάξετε ακόμα και το επάγγελμά σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ένα καρμικό πρόσωπο στην προσωπική σας ζωή, αλλά η περίοδος εκείνη δεν αποκλείεται να σας βρει εσάς σε μία εσωτερική διαμάχη. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή γιατί αυτή η σχέση θα έχει έντονες αναταράξεις σαν να συνδέεστε μαζί από τα παλιά που υπήρχαν άλυτα θέματα.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τα όνειρά σας στους περισσότερους τομείς της ζωής σας κυρίως στα επαγγελματικά όπου θα δείτε τις ευκαιρίες να ξεπηδούν από το πουθενά!

Μετά τον Μάρτιο και για περίπου 4 μήνες καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συμφωνίες ειδικά εάν αυτές αφορούν οικονομικά, αφού μπορεί να δυσκολευτείτε σοβαρά. Ίσως να υπάρξουν και παρατράγουδα εάν δεν προσέξετε.

Να ξέρετε ότι θα υπάρξουν καρμικές γνωριμίες και επαφές, αφού θα νιώθετε έντονα, αλλά ακόμα και σε αυτές θα πρέπει να δείτε γιατί θα είναι έντονο το αίσθημα της κτητικότητας και της ζήλιας.

Είναι μία περίοδος όπου σίγουρα θα ερωτευτείτε αλλά θα έχει και τις δυσκολίες του αυτός ο τομέας! Θα δείτε πάντως τα όνειρά σας να ολοκληρώνονται και να αφήσετε πίσω τα προβλήματα των τριών τελευταίων ετών.