Καρκίνος 2023

Καρκίνος 2023: Είστε από τα ζώδια εκείνα που το νέος έτος θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως όλα όσα ξέρατε και κάνατε έφτασαν στο τέλος τους.

Ο Καρκίνος 2023 είναι από τα τυχερά ζώδια του νέου έτους, αφού Δίας και Ουρανός θα είναι στον Ταύρο που είναι ένα φιλικό ζώδιο για εσάς. Εξαίρεση σε αυτό είναι όσοι από εσάς είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, αφού σας επηρεάζει ο Πλούτωνας που θα φέρει κρίσεις, αλλά και τη μεγάλη αλλαγή.

Ο Άρης θα δημιουργήσει ένα άγχος και φοβίες μέχρι τον Μάρτιο, αλλά στη συνέχεια θα αλλάξει αυτό. Θα κάνετε σημαντικές κινήσεις και νέα ξεκινήματα που θα μακροημερεύσουν και θα έχουν επιτυχία.

Θα δείτε λεφτά στην τσέπη σας αυτό το νέος έτος, αλλά το τυχερό κομμάτι της χρονιάς είνα πως θα έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας και θα διευρύνετε τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς κύκλους της ζωής σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Οι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σας θα έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν και να σας προσφέρουν. Μία σημαντική πληροφορία, μία σημαντική σχέση, μία σημαντική επαγγελματική βοήθεια.

Ο Πλούτωνας θα περάσει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει πως τα οικονομικά σας μπορεί να περάσουν από μια κρίση. Ίσως να νιώσετε πως χάνεται κάτι. Θα προκύψουν ζητήματα κληρονομικά και τα ακίνητα, αλλά δεν πρέπει να τα φοβηθείτε γιατί θα σας τα γυρίσει πίσω .

Η Αφροδίτη που θα κινείται για πέντε ολόκληρους μήνες στον Λέοντα θα σας φέρει και λεφτά κυρίως όμως τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Εκτός από τα μικροπροβλήματα και τις μικροκρίσεις να ξέρετε πως μετά τους Ταύρους είστε επίσης από τα πιο τυχερά ζώδια εσείς οι Καρκίνοι 2023.

Τσέκαρε κι αυτό:

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στο θέατρο Βεάκη