Καρκίνος Ιούλιος

Καρκίνος Ιούλιος: Είστε από τα ζώδια που θα νιώσουν επιτέλους πως το σκηνικό στη ζωή σας αλλάζει και θα κλείσετε επώδυνους κύκλους.

 

Ο Καρκίνος Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα είναι μία περίοδος όπου θα καταφέρετε να ηρεμήσετε ψυχικά. Δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να έχετε μία επανασύνδεση ή ακόμα να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Θα είναι ένα διάστημα υπέροχο με προοπτικές επαγγελματικές έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε κυριολεκτικά θαύματα στη ζωή σας. Έρχεται μία νέα ημέρα στη ζωή σας και αυτό θα σας αναγκάσει να αποδεχθείτε πως το παρελθόν πρέπει να το θάψετε για τα καλά! Θα έχετε βοήθεια να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ και οικονομικά θα βρείτε επιτέλους τον τρόπο.

Ο Καρκίνος Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα κακώς κείμενα στη ζωή σας Θα πρέπει να οργανωθείτε και να τακτοποιήσετε όλα όσα υπάρχουν μέσα στο κεφάλι σας. Ξαφνικά θα νιώσετε πως ξυπνάτε από έναν λήθαργο και να οργανώσετε το μέλλον σας.

Επανεκκίνηση φαίνεται και στα ερωτικά σας, όπου θα δείτε νέους ανθρώπους να μπαίνουν στη ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι ζητήματα με την ακίνητη περιουσία ειδικά εάν νοικιάζετε ένα ακίνητο. Περίοδος που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες βάσεις, ένας ξαφνικός έρωτας και πολλές νέες κοινωνικές γνωριμίες.

Ο Καρκίνος Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα βρεθείτε σε ένα πάρτι της ζωής σας, αφού θα έχετε βοήθεια να κλείσετε μία σημαντική συμφωνία ή να πάρετε κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό. Θα δώσετε τέλος οριστικό σε ανθρώπους που ήταν μέχρι τώρα τοξικοί στη ζωή σας.

Βρίσκεστε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αλλά να θυμάστε πως πρέπει να μετριάσετε τη μεγαλγχολία σας. Έντονο ερωτικό διάστημα και άκρως σεξουαλικό με ένα άτομο που δεν αποκλείεται να έχει περίεργα γούστα. Το σίγουρο είναι πως όλες οι νέες γνωριμίες σας θα είναι παθιασμένες.

Τσέκαρε κι αυτό:

Giveaway : To citynow σε πάει Βodega