Καρκίνος Μάιος

Καρκίνος Μάιος: Όπως όλα τα ζώδια έτσι και ο Καρκίνος θα έχει να αντιμετωπίσει έναν κομβικό μήνα όπου θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαη στα επαγγελματικά, μιας και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να προχωρήσετε σε νέα επιτεύγματα και σημαντικά βήματα.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για την επαγγελματική σας ανέλιξη, αλλά αυτό δεν θα γίνει χωρίς δυσκολίες, αφού θα υπάρξουν λάθη στην επικοινωνία, προστριβές και μία αίσθηση ασυνεννοησίας. Για αυτό το λόγο μετά τις 10 Μαΐου μην κυνηγήσετε να κλειδώσετε οριστικά νέες συμφωνίες και ξεκινήματα.

Ο Καρκίνος Μάιος θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και τους ανθρώπους που θα εμπιστευτούν είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά τους είτε τα προσωπικά τους. Η έκλειψη στις 16 του μήνα θα λειτουργήσει σαν τροχοπέδη για όλα όσα θέλετε και σχεδιάζετε να κάνετε, αλλά αυτό είναι μόνο στην αίσθησή σας.

Στο τρίτο μέρος του μήνα, το τρίτο δηλαδή δεκαήμερο η προσοχή σας θα στραφεί στις προσωπικές σας δουλειές, τα συναισθηματικά σας και θα φουντώσουν οι ανησυχίες σας, τις οποίες θα κληθείτε να διαχειριστείτε. Στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να θυμάστε οτι το μυστικό είναι να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και εκεί να χτίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ο Καρκίνος Μάιος θα δώσει την ευκαιρία στους ελεύθερους του ζωδίου να γνωρίσουν ένα πρόσωπο, το οποίο κυριολεκτικά μπορεί να σας συναρπάσει και να σας αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να είστε έτοιμοι και για αναποδιές στην επικοινωνία στα αισθηματικά σας ή σε δυσλειτουργίες με ραντεβού και συναντήσεις.

Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να αγχωθείτε εάν δείτε μία γνωριμία που έχετε κάνει, ξαφνικά να παγώνει, ενώ οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να διευθετήσουν ζητήματα με τη σχέση σας και αποφύγετε να κρατάτε μυστικά γιατί θα βγουν όλα στη φόρα.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Ζαχαροπλαστείο : Υπάρχει ένα στη Θεσσαλονίκη για σκύλους