Καρκίνος Μάρτιος

Καρκίνος Μάρτιος: Όλα τα ζώδια 2023 θα έχουν αλλαγές και για εσάς θα έρθουν τέτοιες κυρίως στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.

Ο Καρκίνος Μάρτιος λοιπόν θα αρχίσει να βλέπει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσει και αλλαγές στις κοινωνικές και φιλικές σας επαφές, με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να κάνετε ριζικές επαναπροσδιορίσεις των επαφών αυτών και των σχέσεων σας.

Το θετικό από τη μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθείς είναι πως θα ηρεμήσετε αρκετά στα αισθηματικά σας και θα έρθετε ξανά σε σύνδεση με αυτά. Αυτό με συγκεκριμένα πρόσωπα θα ενδυναμώσει τις σχέσεις σας τουλάχιστον αυτές που αξίζει να έχετε στη ζωη σας.

Να ξέρετε ότι γύρω από την Πανσέληνο δεν αποκλείεται να έχετε συζητήσεις που μπορεί να επιφέρουν κόντρες και καυγάδες και για αυτό θα πρέπει να προσέξετε αρκετα έτσι ώστε να μην εκτεθείτε στη συνέχεια.

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι άλλος ένας τομέας που θα έρθει αντιμέτωπος με αλλαγές μετά την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτή την είσοδο θα τη νιώσετε μιας και η ενέργειά σας θα αλλάξει.

Αυτό θα σας βοηθήσει και στα σχέδια σας τα επαγγελματικά, ενώ έχετε τη διάθεση για επενδύσεις θα είναι μία σωστή περίοδος. Ωστόσο, προς το τέλος του ήνα να ξέρετε ότι θα υπάρξει ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Τσέκαρε κι αυτό: