Καρκίνος Οκτώβριος

Καρκίνος Οκτώβριος: Όσα θα έρθουν θα σας ταράξουν αλλά εσείς πάνω από όλα τα ζώδια, αυτές οι δυσκολίες θα σας οδηγήσουν επιτέλους στο ξέφωτο.

 

Ο Καρκίνος Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσουν σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες, ενώ έρχονται και χρήματα, μετά από συμφωνίες που θα σας ξελασπώσουν. Θα μπορέσετε επιτέλους να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας και έτσι επιτέλους θα αρχίσετε να νιώθετε πιο δυνατοί.

Θα πρέπει να κινείστε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και για αυτό θα πρέπει να βλέπετε τα σημάδια. Τολμήστε να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας και αφήστε πίσω το παρελθόν σας. Θα νιώθετε ευλογημένοι και για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Θα μπορέσετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Καρκίνος Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε δυσάρεστα νέα από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση. Θα έχετε μία ώθηση να κατακτήσετε τα εργασιακά σας όνειρα και να νιώσετε επιτέλους δυνατοί.

Μετά από ένα διάστημα δυσκολιών θα νιώσετε ξανά ελεύθεροι να μπορέσετε να δημιουργήσετε όλα αυτά που πραγματικά θέλετε. Επίσης να ξέρετε πως μετά τα μισά του μήνα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα. Θα χτίσετε κάποιες σημαντικές εργασιακές συμφωνίες.

Ο Καρκίνος Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε εξαντλημένοι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε. Θα πρέπει να προσέχετε και τα πράγματά σας γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε θύμα κλοπής. Στη συνέχεια ο μήνας αλλάζει και εσείς θα καταφέρετε να έχετε κέρδη και να πετύχετε πράγματα.

Μεγάλες δραστηριότητες  έρχονται σε εσάς και μέσα από αυτή θα οδηγηθείτε στη λύτρωση. Είναι ένα διάστημα που κλείνετε πράγματα από το παρελθόν σαν να βιώνετε έναν δικαστικό θάνατο. Πιθανές εκκρεμότητες δικαστικές λύνονται προς όφελός σας. Θα ξεπεράσετε δύσκολες πιέσεις και καταστάσεις.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αργίες 2023 : Πότε και ποιες είναι