Καρκίνος Σεπτέμβριος

Καρκίνος Σεπτέμβριος: Από τα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει θεαματικά είστε εσείς, αλλά και η ψυχή σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη.

Ο Καρκίνος Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου μπαίνει σε μία νέα φάση που θα σας ανανεώσει και σίγουρα θα έχετε μία είδηση πολύ ευχάριστη που θα αφορά είτε την εργασία σας είτε το σπίτι σας.

Θα μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούσαν τόσο πολύ καιρό. Επιτέλους κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες και θα έχετε ευκαιρίες για νέα πράγματα στη ζωή σας. Θα κατακτήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα και θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

Ένα διάστημα μοναδικό θα είναι οι πρώτες ημέρες του μήνα κυρίως στα επαγγελματικά σας.

Ο Καρκίνος Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα ζήσει μοναδικές ερωτικές στιγμές. Τρομερά ερωτική περίοδος με νέες γνωριμίες και καυτές στιγμές που θα σας ανανεώσουν. Νέες σχέσεις έρχονται και μεγάλη επιτυχία στα ερωτικά ειδικά μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Θα κλείσετε και κεφάλαια που σας ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συμφωνίες, να κάνετε ταξίδια, να έχετε σοβαρές επαφές. Η Πανσέληνος μάλιστα θα σας βοηθήσει να κάνετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Ο Καρκίνος Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει τη δυνατότητα να κάνετε επαφές και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε νέα ξεκινήματα και να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Νέες προοπτικές και δυνατότητες και πλέον έχετε κλείσει τα κακώς κείμενα κεφάλαια στη ζωή σας.

Ακόμα κι αν υπάρξουν μερικές δυσκολίες σε συμφωνίες ή η ακύρωσή τους, αυτό θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη και θα το απολαύσετε. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να μπλέκετε σε ερωτικές ταραχές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το πηγαίνετε σιγά σιγά. Το μόνο σίγουρο είναι πως οικονομικά έρχονται πολύ ευχάριστα γεγονότα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Πισίνα: Μέσα σε τεράστια αθλητικά παπούτσια