Καρμέλα Κατσαμένη

Μία υπέροχη βραδιά απόλαυσαν οι απανταχού βιβλιοφάγοι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου από την πολυτάλαντη συγγραφέα Καρμέλα Κατσαμένη με τίτλο “Φεγγαρόσκονη στο Σκοτάδι” από τις Εκδόσεις Silk.

H Καρμέλα Κατσαμένη με το νέο βιβλίο ήρθε να ταράξει για άλλη μία φορά τα νερά της αισθηματικής λογοτεχνίας με ένα μυθιστόρημα που κόβει την ανάσα από τα πρώτα λεπτά.

Καρμέλα Κατσαμένη

Την παρουσίαση του βιβλίου “Φεγγαρόσκονη στο Σκοτάδι” τίμησε πλήθος κόσμου, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και επιχειρηματίες, σε μία ιδιαίτερη ζεστή βραδιά στο Jasmine Skylounge στην Κηφισιά.

Οι επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς ήταν δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί, η Παναγιώτα Βλαντή και ο Μέμος Μπεγνής, οι οποίοι με τον δικό τους λυρικό τρόπο, ανέγνωσαν αποσπάσματα του βιβλίου, μαγεύοντας το κοινό, το οποίο και τους καταχειροκρότησε.

Καρμέλα Κατσαμένη

Η συγγραφέας Καρμέλα Κατσαμένη είχε και μία σύντομη συζήτηση για το βιβλίο με τον δημοσιογράφο, Πραξιτέλη Σαραντόπουλο, ο οποίος δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος από την πλοκή και τους ιδιαίτερους χαρακτήρες του μυθιστορήματος.

Και η βραδιά είχε και μία έκπληξη από την Καρμέλα Κατσαμένη που για άλλη μία φορά έδειξε πως το ταλέντο της στη στιχουργική είναι εφάμιλλο εκείνου της συγγραφής βιβλίων.

Καρμέλα Κατσαμένη

Σε πρώτη πανελλαδική μετάδοση, η συγγραφέας παρουσίασε το νέο της τραγούδι σε μουσική του επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη, Δημήτριου Παπαγεωργίου με τίτλο “Να είσαι εδώ”. Το τραγούδι ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Μέμος Μπεγνής και το κοινό ενθουσιάστηκε!

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η σύζυγός του Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, η κα Βασιλική Τσόγκα, αλλά και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης των γνωστών επιτυχιών, Μανώλης Βλάχος.

Photo Credits: Γιάννης Σπανός

Τσέκαρε κι αυτό:

Χριστούγεννα 2022 : Η εμφάνιση της Τάμτα στο Σύνταγμα