Καρμική αγάπη

Η Καρμική Αγάπη είναι για πολλούς κάτι ιδανικό, μία επαφή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι μοναδική, γεμάτη ευτυχία, χαρά, λουλούδια και τρέξιμο στα λιβάδια.

Δεν είναι όμως αυτό η Καρμική Αγάπη γιατί αυτή η εξαιρετική μορφή αγάπης δεν σημαίνει πάντα happy end, αλλά μπορεί να σημαίνει και άγριες καταστάσεις που κανείς δεν θα το περίμενε.

Η καρμική αγάπη μπορεί να υπάρχει στη ζωή μας αλλά να είναι συγχρόνως και πολύ μακριά από εμάς, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα θέλαμε να ξέρουμε τι κάνει και που βρίσκεται.

Έτσι λοιπόν σπεύσαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια από το γνωστό μας κανάλι Your Energy Focus, που συνήθως με τις κάρτες Ταρώ μας ενημερώνει για τα πάντα. Και ένα από αυτό που πρόσφατα μας ενημέρωσε είναι τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την καρμική μας αγάπη.

Ποια είναι η ενέργεια της καρμικής μας αγάπης και η δική μας; Τι κοινά θετικά στοιχεία έχουν, τι θα συμβεί ανάμεσα σε εσάς και την καρμική σας αγάπη και πως νιώθει για εσάς η αγάπη αυτή!

Μέσα από αυτό το βίντεο θα δείτε και ποια είναι τα σκοτεινά σημεία, που θα πρέπει να δώσετε προσοχή και τι μέλλει γενέσθαι πλέον με εσάς!

Το σίγουρο είναι πως με τις κάρτες Ταρώ φαίνεται ξεκάθαρα πως η αρσενική ενέργεια δείχνει να μεταμορφώνεται! Και όταν λέμε αρσενική ενέργεια δεν σημαίνει αυτόματα και το αρσενικό δηλαδή ο άντρας. ‘

Από την πλευρά της η θηλυκή ενέργεια δείχνει να κινείται στα σίγουρα. Και σε αυτή την περίπτωση η θηλυκή ενέργεια δεν σημαίνει απαραίτητα πως μιλάμε για τη γυναίκα της παρέας.