Καρμική σχέση

Η καρμική σχέση δεν είναι τελικά αυτό που όλοι νομίζουμε ή αυτό που βλέπουμε στις ταινίες του Χόλιγουντ και ονειρευόμαστε να έχουμε την ευτυχία να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο και εμείς.

Στην ουσία το κάρμα σημαίνει πως είτε αποδέχομαι τη μοίρα μου είτε επεμβαίνω για να την αλλάξω ακόμα κι αν ξέρω πως μάλλον δεν θα βγει πουθενά.

Για να χαρακτηριστεί μία σχέση ως καρμική χρειάζεται ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που θεωρείται κοινός παρονομαστής! Κι αυτό είναι η ένταση ή τη σημασία που έχει αυτή η σχέση στη ζωή μας. Πόσο δηλαδή μας επηρέασε, πόσο μας άγγιξε και πόσο μας έχει στιγματίσει.

Και όλα αυτά δεν σημαίνει πως μιλάμε απαραίτητα για μία μακροχρόνια σχέση αλλά μπορεί να είναι και μία μικρή χρονικά σχέση. Αλλά έστω και μικρή που σίγουρα θα μπορούσαμε να τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια και να μας άλλαξε ρώτα.

Η καρμική σχέση δεν τελειώνει ποτέ ακόμα κι αν πρακτικά τελειώσει. Η σχέση αυτή έχει να κάνει κυρίως με ένα εσωτερικό ταξίδι στη ζωή μας με πολλές διαδρομές και παρά το τέλος, μπορεί να κάνει και νέα εκκίνηση.

Η συνάντηση με έναν άνθρωπο σε μία καρμική σχέση έχει γίνει για να λάβουμε ένα μάθημα σε αυτή τη ζωή και αφού το εμπεδώσουμε τότε να απελευθερωθούμε μέσα από αυτό το μάθημα.

Σε μία καρμική σχέση μπορεί να έχεις να δεις τον άλλον χρόνια, αλλά όταν ακούσεις το όνομά του τότε νιώθεις τους παλμούς της καρδιάς σου.

Το σίγουρο είναι πως σε μία τέτοια σχέση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι καυγάδες και όπως σε κάθε παρόμοια σχέση η ένταση θα είναι πολύ μεγάλη.