Καρναβάλι Πάτρας

Καρναβάλι Πάτρας : Οι 15 50, το δημοφιλές ροκ συγκρότημα, μας παρουσιάζει το επίσημο τραγούδι για το φετινό πατρινό καρναβάλι, το πρώτο μετά την covid εποχή, με τίτλο «Πάτρα Ζω Στον Έρωτά Σου», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To «Πάτρα Ζω Στον Έρωτά Σου», σε μουσική και ενορχήστρωση του ιδρυτή και κιθαρίστα των 15 50, Ρουσσέτου Δημητρόγλου και σε στίχους του ιδίου και του Μηνά Τσίγκου, τραγουδιστή και frontman της μπάντας, είναι ένα τραγούδι – ύμνος για την αχαϊκή πόλη.

Ήχοι και χρώματα από τις ξέγνοιαστες δεκαετίες των ‘80s και ‘90s, ξεσηκωτικά γιορτινά πνευστά, δυναμικά τύμπανα, κιθάρες και πλήκτρα που σε ταξιδεύουν με τις γλυκές τους μελωδίες και μια βαθιά, αισθαντική ερμηνεία, δημιουργούν ένα «εκρηκτικό» μουσικό αποτέλεσμα.

Οι στίχοι μας ταξιδεύουν με τα πιο τρυφερά ερωτικά λόγια στα στενά και στις ομορφιές της Πάτρας, ενώ η βραζιλιάνικου τύπου γέφυρα στην μέση του τραγουδιού είναι η έκπληξη που δίνει τον παλμό και το σύνθημα για το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας, κάνοντάς μας όλους να παραδεχθούμε… «Πάτρα, Ζω Στον Έρωτα Σου»!

Στην Πάτρα αναμένεται να γίνει χαμός τις τελευταίες μέρες και το φετινό τραγούδι για το καρναβάλι είναι τέλειο!

Τσέκαρε και αυτά: