Καρντάσιανς

Καρντάσιανς: Εάν νιώθατε full απογοητευμένοι από το γεγονός πως δεν θα μπορούσατε να ξαναδείτε το reality “Keeping Up With the Kardashians” τότε έχουμε να σας αποκαλύψουμε κάτι για να ηρεμήσετε.

Η απογοήτευση ήρθε τον Σεπτέμβριο όταν η ζάμπλουτη οικογένεια ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή στο E! θα ολοκληρωθεί το 2021.

Ωστόσο, η απογοήτευση εξαφανίστηκε ξαφνικά όταν μέσω Instagram η Κρις Καρντάσιαν – Τζένερ ανακοίνωσε ότι η οικογένεια μπορεί πλέον να ανακοινώσει μία συνεργασία με το Hulu και το STAR για πολλά χρόνια για κάτι νέο που θα έρθει το 2021.

Ωστόσο, η γνωστή ως momager δεν ανακοίνωσε ούτε για πόσα χρόνια θα υπάρξει αυτή η συνεργασία, αλλά ούτε και λεπτομέρειες για το νέο τηλεοπτικό προϊόν.

Από την πλευρά του το Hulu ανακοίνωσε ότι υπήρξε συμφωνία με την οικογένεια Καρντάσιαν – Τζένερ για ένα παγκόσμιο περιερχόμενο για ροή αποκλειστικά από το Hulu για τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες από το τηλεοπτικό δίκτυο Star.

Πάντως, η ανακοίνωση αναφέρει και τα ονόματα που θα εμφανίζονται στη νέα σειρά και αυτά είναι οι: Κρις, Κόρτνεϊ, Κιμ, Κλοέ, Κένταλ, Κάιλι και Σκοτ.