Καρντάσιανς

Η επόμενη γενιά των Καρντάσιανς για να κατακλύσει τα Social media προετοιμάζεται πολύ δυναμικά και δυο είναι τα κορίτσια που έχουν καταφέρει αυτή τη στιγμή να προκαλέσουν ένα μικρό πανικούλη στο TikTok, καθώς προσπαθούν να γίνουν με τον δικό τους τρόπο influencers και να πείσουν τον κόσμο πως μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερες από τις μαμάδες τους.

ΜΑΘΕ ΤΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όλες οι γυναίκες της οικογένειας που έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο δυνατές οικογένειες στον πλανήτη – πλην της Κένταλ Τζένεραλ – έχουν φέρει στην κόσμο παιδιά τα οποία από τη στιγμή που γεννήθηκαν, είδαν την κάμερα να τα κοιτά κατάματα και να τα προετοιμάζει για όλα όσα θα γίνουν στο μέλλον.

@kimandnorthWe like to change up the lyrics♬ Man in the Mirror – Michael Jackson

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχουν μεγάλη αδυναμία στις κόρες τους και βλέπουμε πως τους έχουν επιστρέψει, παρά το νεαρό της ηλικίας τους να δημιουργήσουν λογαριασμούς στο TikTok για να μπορούν να μοιράζονται στιγμές με τον κόσμο. Και μέσω αυτών – φέρεται να τους διαχειρίζονται μαζί με τις μαμάδες τους – τα κορίτσια δείχνουν διάφορα πράγματα τα οποία κάνουν καθημερινά στα υπερχλιδάτα μπάνια τους, τον τρόπο που περιποιούνται τα πρόσωπα τους ( είναι 9 και 0 ετών αντίστοιχα), να κάνουν lip singing και να προσπαθούν να δείξουν πως είναι δημιουργικά όντα.

@pandkourtGet ready with me for Thanksgiving morning happy Thanksgiving❤️🤣💕♬ santa tell me dirty ver – honeymoonspeed 𓆩♡𓆪

Η οικογένεια των Καρντάσιανς προετοιμάζει τη νέα γενιά των Μega influencers και τα δυο κορίτσια, η Νόρθ Γουέστ και η Πενέλοπε Ντίσικ, δε σταματούν τις αναρτήσεις.

Tα δυο κορίτσια ξέρουν πολύ καλά πως να “πουλήσουν” τις πιο ωμές περσόνες που δημιουργούν και έχουν καταλάβει πώς όλο το παιχνίδι παίζεται στα Social media!

Τσέκαρε και αυτά :

Θεωρίες συνωμοσίας : Οι “οιωνοί” του παπά Φραγκίσκου

Μαγαζιά Αθήνα : Που μπορείς να “βγάλεις” τα νεύρα σου