Καρολίνα Καλύβα

H Καρολίνα Καλύβα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη “νέα πραγματικότητα” καθώς βρέθηκε στο Survivor All Star και βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Μάριου Πριάμου αλλά είχε μια σχέση με τον ράπερ Μπο.

Όπως όλοι οι Survivors έτσι και η Καρολίνα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και με ένα μικρό αίνιγμα μας προετοιμάζει για όλα θα έρθουν.

“Οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν” .

Με αυτό το μήνυμα αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο ενώ ανάρτησε μια φωτογραφία όπου ποζάρει σε μια πισίνα και όχι στον στίβο μάχης όπως κάνουν όλοι!

Η Καρολίνα Καλύβα είναι μια κοπέλα η οποία έχει δεχτεί αρκετό πόλεμο το τελευταίο διάστημα καθώς επέλεξε να έρθει κοντά με τον Μάριο Πρίαμο ενώ είχε ήδη ξεκινήσει κάτι ερωτικό με τον ράπερ Μπο ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα.

Να σου θυμίσουμε πως μια κάμερα drone εντόπισε την Καρολίνα και τον Μάριο σε μια ξεχασμένη καλύβα στον Άγιο Δομίνικο να ανταλάζουν τρυφερά φιλιά ενώ μαζί τους ήταν και ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη οι οποίοι ήταν σε άλλο σημείο.

Σε ένα από τα συμβούλια του νησιού παραδέχτηκαν πως έχουν βρεθεί αλλά δε γνώριζαν για τα πλάνα τα οποία είχαν τραβηχτεί και δημοσιευτεί από την παραγωγή του Survivor All Star.

Τσέκαρε και αυτά: