Kαρολίνα Καλύβα

H Καρολίνα Καλύβα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” την οποία παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ και μιλά για πρώτη φορά για όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε story που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του ΣΚΑΙ στο Instagram , γίνεται μια προαναγγελία της συνέντευξης της παίκτριας του Αll Star και τα λόγια της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στο απόσπασμα :

“Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω” .

Είναι η πρώτη φορά που η Καρολίνα Καλύβα θα τοποθετηθεί για όλα όσα έγιναν μεταξύ εκείνης και του Μάριου Πριάμου και σίγουρα τα λόγια της θα σχολιαστούν έντονα.

Στο promo βίντεο , πάντως φαίνεται αρκετά κουρασμένη και στεναχωρημένη και ίσως καταλαβαίνει σιγά-σιγά πως έχει γίνει μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα της και του παίκτη του All Star!

Τσέκαρε κι αυτό: