Καρολίνα Καλύβα

Η Καρολίνα Καλύβα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως θα επιδιώξει να μιλήσει με τον πρώην της, Μπο, καθώς θέλει να είναι ξεκάθαρη για όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η Γεωργία Βρανάς – πολύ καλή φίλη του ράπερ – μίλησε στην. εκπομπή του ΟΡΕΝ “ΟΡΕΝ Weekend” για ένα παρασκήνιο το οποίο προκαλεί προβληματισμό. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη μητέρα της παίκτριας του All Star η οποία είχε πει πως ο Μπο ήταν αυτός που της είχε στείλει μήνυμα, αλλά κάτι τέτοιο φέρεται να μην ισχύει.

“Δύο μέρες πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Καρολίνα δεν είχε πολλή επικοινωνία με τη μαμά της και η μαμά της έστειλε μήνυμα στον Μπο και τον ρωτούσε αν έχει κάποιο νέο της και τα λοιπά. Το λέω επειδή η μαμά της Καρολίνας ανέφερε χθες ότι ο Μπο ξεκίνησε τη συνομιλία μαζί της, αυτό είναι ψέμα”.

Μάλιστα αποκάλυψε πως η Καρολίνα Καλύβα είχε βρεθεί με το ζευγάρι Κατσούλη-Ρουμελιώτη στο Λουτράκι και μαζί τους ήταν ο Μπο.

“Λίγες μέρες πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν όλο αυτό το παρεάκι (Καρολίνα, Μπο, Σάκης, Μαριαλένα) στο μαγαζί της μάνας της και περνούσαν ωραία. Και ξαφνικά τους βλέπουμε να κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα”.

Τσέκαρε και αυτά: