Καρολίνα Καλύβα

Η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος κατάφεραν να φέρουν μεγάλη αναστάτωση στον Άγιο Δομήνικο και στην Ελλάδα καθώς απαθανατίστηκαν σε τρυφές στιγμές σε μια καλύβα στη ζούγκλα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Πελαγία Καζολέα μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας” έκανε και αυτή με τη σειρά της μια αποκάλυψη και όλοι αναρωτιόμαστε τι έχει πραγματικά συμβεί με τον ράπερ Μπο.

Η πρώην παίκτρια είχε βρεθεί σε κοινή παρέα με την Καρολίνα Καλύβα και όπως αποκάλυψε η παίκτρια του All Star δήλωνε ερωτευμένη με τον ράπερ.

“Έχει τύχει να είμαι μπροστά σε μια συζήτηση όπου δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη μέσα σε 10 μέρες”.

Η Καρολίνα προτού μπει στο παιχνίδι φέρεται να είχε σχέση με τον ράπερ Μπο ο οποίος είχε. δηλώσει πως ήταν μαζί αλλά η ίδια δεν έχει κάνει καμιά αναφορά για εκείνον μέσα στο παιχνίδι.

Ο Μπο δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα και εκείνη φαίνεται πως έχει ένα μικρό κόλλημα με τον Μάριο Πρίαμο καθώς τον κοιτάζει και φαίνεται πως θέλει να είναι μαζί του.

Τσέκαρε και αυτά: