Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο ράπερ Μπο και μίλησε για τη σχέση που είχε με την Καρολίνα Καλύβα και για όσα έγιναν μεταξύ τους. Και ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Ο ράπερ ήταν ο άνθρωπος που αντίκρισε στην οθόνη του τη σύντροφο του να βρίσκεται σε τρυφερές στιγμές με τον φίλο του, Μάριο Πρίαμο και έχει αποφασίσει να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα έγιναν και για τη σχέση που είχαν.

“Έμενε αρκετά στο σπίτι μου. Γνωριζόμασταν ενάμιση μήνα, εγώ το ξεκίνησα. Ήταν αμοιβαίο. Ήθελα, ήθελε, κολλήσαμε γρήγορα, πίστευα ότι πάει καλά. Είχε πει και στον αδελφό της ότι ήταν ερωτευμένη. Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε με αυτά που είπε ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο ενώ ήμασταν μαζί”. 

Και συνέχισε λέγοντας : 

“Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω αδερφέ μου, αυτό είναι χειρότερο. Καλύτερα είναι να μη πεις τίποτα. Όταν λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε πριν φύγει, είναι χειρότερο.

Θα ήταν πιο τίμιο και πιο σωστό προς εμένα αλλά και προς εκείνη να μου το πει αμέσως. Ήταν και οι δυο άνθρωποι που ήταν κοντά μου… Είναι ξεκάθαρο γι΄αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω”. 

Ο Μπο αποκάλυψε πως η Κάρολινα Καλύβα του έστειλε και άλλο μήνυμα ενώ είναι στην Ελλάδα αλλά φαίνεται πως δε θέλει να έχει καμία σχέση.

Τσέκαρε και αυτά :