Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος είναι οι δυο παίκτες που βρέθηκαν στη ζούγκλα και ήρθαν πολύ κοντά.. Τόσο κοντά που φιλήθηκαν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δυο παίκτες όπως είδαμε στο νέο trailer του ριάλιτι επιβίωσης φιλήθηκαν και καταλαβαίνεις πως έγινε χαμός στα social media καθώς όλοι γνωρίζαμε πως η pilates instructor,  ήταν πολύ κοντά με τον ράπερ Mπο.

Ο ράπερ εμφανίστηκε στην εκπομπή “Γεια σου” και μίλησε για όσα είδαμε στο trailer του ριάλιτι και το πετσόκομα ήταν απλό, λιτό και σίγουρα θα συζητηθεί!

“Συμβαίνουν αυτά. Απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, είναι κάτι που σε στενοχωρεί, γιατί είναι και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες αλλάζουν όλα. Εκεί που κάναμε πριν μια εβδομάδα προσπάθεια να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά, βλέπεις αυτό το πράγμα”.

Μάλιστα, ο Μπο αποκάλυψε πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα του έλεγε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του:

“Λένε ότι γινόταν συνέχεια, ότι δεν τους έπιασαν μια φορά. Άκουσα κάποια πράγματα, αλλά ήμουν σίγουρος πως μιλάνε, την προσέχει, ό,τι μου είχε πει ο Μάριος σαν φίλος. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Media εκείνη τη μέρα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπω στο παιχνίδι. Η Καρολίνα έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου. Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για παρεξήγηση”.

O ράπερ στη συνέχεια των δηλώσεων του είπε πως ένιωσε πολύ άσχημα με τις εικόνες που είδε και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως συνέβη κάτι τέτοιο :

“Ένιωσα χάλια. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο λάθος ως προς τον εαυτό τους πρώτα από όλα, γιατί δεν σεβάστηκαν ανθρώπους, τις οικογένειές τους, δεν το περνάω μόνο εγώ, αλλά κι η οικογένειά της. Η μάνα της, οι φίλοι της, τα αδέρφια της. Μίλησα με όλους, δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Στενοχωριέται η μητέρα της, είναι σαν να εκτίθεται η ίδια. Δεν μετάνιωσα που τη στήριξα. Από την πλευρά μου ήταν πολύ αληθινό αυτό που έδωσα κι έκανα πράγματα που δεν τα κάνω γενικά”.
Τσέκαρε και αυτά: