Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι μια πολύ coll τύπισα η οποία μας συστήθηκε στο Survivor 2021 όπου και μπήκε στα μισά του παιχνιδιού και έγινε μέλος των Amigos μέσα σε λίγες μέρες ενώ ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Mπήκε στο Survivor All Star και είναι αποφασισμένη να δείξει σε όλους πώς μπορεί να φτάσει στον μεγάλο τελικό!

Το βιογραφικό της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά. Είναι 33 ετών και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό στα social media.

Έχει σπουδάσει Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και βρέθηκε μετά στο Γεωπονικό Αθηνών όπου έκανε μεταπτυχιακό. Όπως όλοι οι παίκτες του Survivor, έτσι και εκείνη είχε μεγάλη αδυναμία στον αθλητισμό και ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον στίβο των 440 μέτρων αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού χρειάστηκε να σταματήσει.

Ασχολείται με το πιλάτες το οποίο λατρεύει και δε σταματά να κάνει διάφορες ασκήσεις για να βρίσκει το κέντρο της και πιστεύει πολύ στις ενέργειες των ανθρώπων.

Μπήκε στο Survivor 2021 και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του πάθους της!

Η “γυμνή” στιγμή στο Survivor

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είχε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς με τους φίλους της, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κόρομι, αποφάσισαν να δείξουν τα σώματα τους χωρίς ρούχα στην κάμερα.

Οι τρεις άνδρες πέταξαν τα μαγιό τους και έκαναν βουτιές στο νερό, ενώ εκείνη επέλεξε να βγάλει τα ρούχα της και να ξαπλώσει στην παραλία με σκοπό να κάνει ηλιοθεραπεία.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είχε πολύ δυνατές στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης και ήταν από τα άτομα που της άρεσε πολύ να κάνει διαλογισμό ενώ έβλεπε τη φύση.


Όταν έφυγε από το παιχνίδι είδε πώς ο λογαριασμός της στο Ιnstagram “εκτοξεύτηκε” – μετρά 68Κ followers” και οι φωτογραφίες δε σταμάτησαν να ανεβαίνουν.

Τσέκαρε και αυτά: