Κάρπαθος: Το αγαπημένο νησί των Τιτάνων που ξεχωρίζει, όχι μόνο για την άγρια φυσική ομορφιά και τις τέλειες παραλίες αλλά και τη μοναδική παράδοση!»

Με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο ξεκινά την αφήγηση του και επιχειρεί να μεταφέρει ο συντάκτης κ. Antony Grant το αναγνωστικό κοινό του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου Euronews.com στην ονειρική πραγματικότητα της Καρπάθου.

ad

Στο εμπνευσμένο αφιέρωμα που είναι χορηγούμενο από τον ΕΟΤ και είναι αφιερωμένο στις παραδόσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάρπαθος.

Ο κ. Grant που ενημερώθηκε εκτενώς από την Επιτροπή Τουρισμού, σε συνεννόηση με την εταιρία συμβούλων του Δήμου Καρπάθου , αναλύει στο άρθρο, την ιστορική πορεία και τις συνθήκες που η Κάρπαθος διατήρησε το «αυθεντικό χρώμα» της και καταλήγει με παραδόσεις και ορισμένες από τις εορταστικές εκδηλώσεις που ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει την τοπική φιλοξενία και τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα!

Αξίζει να σημειωθεί πως το Euronews.com συγκαταλέγεται στα ηχηρά ονόματα της διεθνούς ενημέρωσης με εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου που διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και κοινωνικό υπόβαθρο να το εμπιστεύονται καθημερινά.