Κάρτες ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ έρχονται για άλλη μία φορά να μας αποκαλύψουν όλα αυτά που μας απασχολούν το μυαλό και που θα θέλαμε να ξέρουμε, αλλά δεν γινόταν μέχρι τώρα να τα μάθουμε!

Αυτή τη φορά το ερώτημα που τέθηκε στις κάρτες Ταρώ είναι πολύ σημαντικό και απασχολεί πολύ κόσμο! Ποιό είναι το άτομο λοιπόν που έχει μετανιώσει για τον τρόπο που μας φέρθηκε και τι θα ήθελε να μας πει.

Πολλές φορές στις σχέσεις μας πάσης φύσεως βιώνουμε απογοητεύσεις από ανθρώπους που για τους δικούς τους λόγους δεν μας φέρθηκαν σωστά. Και μετά όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε εάν αυτοί οι άνθρωποι μετάνιωσαν τελικά για τον τρόπο που μας φέρθηκαν και θα ήθελαν να το ξέρουν.

Το άλλο που θα μας αποκαλύπτουν οι κάρτες Ταρώ είναι εάν θα επικοινωνήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που μας έκανε κάτι και τι θα πει επακριβώς.

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα μας απαντά η αγαπημένη ταρωμάντης του citynow.gr Onar Tarot μέσα από ένα νέο βίντεο στο youtube όπου με ένα pick a card μας καλεί να διαλέξουμε μια από τις τέσσερις στήλες των καρτών.

Αφού διαλέξετε χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας τότε θα ακούσετε τα χαρακτηριστικά του ατόμου που έχει μετανιώσει και τι θα θέλει να σας πει!

Λοιπόν ποιός είναι αυτός που μετάνιωσε;