Κάρτες Ταρώ Άντρας

Κάρτες Ταρώ: Μέσα σε ένα άκρως τοξικό περιβάλλον αφού βιώνουμε όλα εκείνα τα απίστευτα που έχει φέρει η πανδημία, ο έρωτας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους φαντάζει ίσως σαν τη μοναδική λύση.

Παρά το γεγονός όμως αυτό, ο έρωτας φέρνει συχνά και πολλούς μπελάδες και αυτό το τελευταίο δίμηνο οι κεραίες του citynow.gr πιάνουν πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις και τα αισθηματικά γενικά και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να βοηθήσουμε.

Σε αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια που δίνουν οι κάρτες Ταρώ έτσι ώστε να δούμε τι σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος που μας απασχολεί, τι νιώθει και τι αισθάνεται πραγματικά.

Εντοπίσαμε στο youtube το κανάλι wheel of change και βρήκαμε ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Ένα pick a card με κάρτες Ταρώ για να σας το δείξουμε και να μάθετε τι πραγματικά σκέφτεται και αισθάνεται αυτός ο άνθρωπος.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε έντονα και χωρίς κάτι να σας αποσπά την προσοχή το συγκεκριμένο άτομο και να διαλέξετε ένα από τα τέσσερα πακέτα καρτών.

Για να μην νομίζετε όμως ότι εμείς δεν το είδαμε και απλά σας το δείχνουμε σε εσάς, σας λέμε ότι και το είδαμε και διαλέξαμε το πακέτο 2 και μείναμε με ανοιχτό το στόμα, καθώς αυτά που είπε ήταν σαν να μας ήξερε ή έστω αυτός για τον οποίο κάναμε τη σκέψη.