Κάρτες Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ πάντα μας βοηθούν να έχουμε μία υποψία για το μέλλον και μας προειδοποιούν κάποιες φορές για το πώς πρέπει να ελιχθούμε μέσα από τα γεγονότα που θα μας έρθουν.

Αυτή τη φορά οι κάρτες Ταρώ μας αποκαλύπτουν την πορεία της κοσμικής αγάπης που μπορεί να είναι ερωτική, φιλική ή ακόμα και πνευματική, αν και για να είμαστε ειλικρινείς όλοι θέλουμε να μάθουμε για την ερωτική κοσμική μας αγάπη.

Φυσικά για αυτό το σκοπό δεν υπάρχει άλλη από τη Λένα και το κανάλι της το Your Energy Focus που κάνει ένα μοναδικό ρίξιμο για την κοσμική αγάπη.

Σε αυτό το ρίξιμο θα ακούσετε πως υπάρχει η αρσενική ενέργεια και η θηλυκή ενέργεια αλλά αυτό όπως θα ακούσετε και στο βίντεο δεν σημαίνει πως μιλάμε για άντρα και γυναίκα. Μπορεί να είναι ένας οποιοσδήποτε συνδυασμός φύλων και όχι μόνο.

Οι κάρτες Ταρώ λοιπόν αποκαλύπτουν σε αυτό το ρίξιμο πως η “αρσενική ενέργεια” κοιτάει πίσω του, κοιτάει τα λάθη που έκανε, μαθαίνει να λέει όχι σε ανθρώπους τριγύρω του που βασίστηκε πάνω τους και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ήταν μια από τις αιτίες που άφησαν και πλήγωσαν τη “θηλυκή ενέργεια”.

Πώς θα λειτουργήσει όμως αυτή η “αρσενική ενέργεια” απέναντι στη θηλυκή ενέργεια που την πλήγωσε τόσο πολύ. Η “θηλυκή ενέργεια” είναι σε μία πιο σκοτεινή ενέργεια, καχύποπτη μετά από όσα έχει βιώσει και ακούει μόνο τη λογική της και ρωτάει την “αρσενική ενέργεια”. Είσαι φίλος ή εχθρός γιατί μέση λύση για εκείνη δεν υπάρχει.

Μέσα από αυτό το ρίξιμο το επόμενο χρονικό διάστημα όλοι που θεωρούμε πως είμαστε μπροστά σε μία κοσμική αγάπη θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις και μένει να δούμε εάν οι κάρτες Ταρώ μας αποκάλυψαν την αλήθεια!