Κάρτες Ταρώ

Κάρτες ταρώ: Η καρμική αγάπη δεν είναι πάντα όπως τη φαντάζεται ο κόσμος, γεμάτη λουλούδια και χαρές, αλλά συνήθως έχει ένα δρόμο γεμάτη αγκάθια, πίκρες και στεναχώριες.

Στο αγαπημένο Youtube Channel του citynow.gr το Your Energy Focus ανέβηκε ένα βίντεο που μας δείχνει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την καρμική αγάπη μας, εάν έχουμε φυσικά.

Σε ένα ιδιαίτερα δυνατό ρίξιμο οι κάρτες Ταρώ αποκαλύπτουν όλα εκείνα που κρύβουν η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια αν και θα πρέπει να ξέρουν ότι τα φύλα είναι ενδεικτικά και δεν αφορούν σε άντρα και γυναίκα.

Σε αυτό το ρίξιμο μέσα από το Your Energy Focus φαίνεται πως η θετική ενέργεια έχει κάνει σοβαρά παραπτώματα και λάθη απέναντι στη θηλυκή ενέργεια και μάλιστα σε όλο αυτό προσπαθεί να κρυφτεί και να μην αντιμετωπίσει την αλήθεια του όσο κι αν σκληρή κι αν είναι αυτή.

Αντίθετα, η θηλυκή ενέργεια δεν θέλει να αποφύγει τίποτα. Αλλά έχει βιώσει τόσο πόνο που έχει οχυρωθεί από αυτό και δεν έχει άλλο να πονέσει. Ζει και βιώνει αυτή την κατάσταση ουσιαστικά μέσα σε έναν βούρκο, γνωρίζοντας όμως ότι βρίσκεται συνειδητά εκεί.

Και οι δύο όμως συνδέονται πνευματικά μεταξύ τους. Η αρσενική ενέργεια προσπαθεί να το κρύψει, αλλά το αποκαλύπτουν οι κάρτες Ταρώ. Η θηλυκή ενέργεια από την πλευρά της δεν θέλει να κρύψει τίποτα, ούτε φοβάται να παραδεχθεί ότι τον σκέφτεται αλλά δεν τον εμπιστεύεται με τίποτα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως θα εξελιχθεί η καρμική αγάπη σας και τι προσπαθεί να κρύψει ο καθένας στο υποσυνείδητό του.

Αξίζει πάντως να παρακολουθήσετε το βίντεο μέχρι το τέλος και τότε θα καταλάβετε όλοι γιατί μιλάμε για καρμική αγάπη! Τίποτα δεν μένει κρυφό και όλα είναι κάρμα.

Το βίντεο πάντως είναι τόσο ενεργειακά φορτισμένο που σίγουρα θα το θυμάστε ακόμα και εσείς που εκπροσωπείτε την αρσενική ενέργεια ή μπορεί να έχετε συγκεκριμένο όνομα! Θα το ακούσετε!