Κάρτες Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για να αποκαλύπτεται μπροστά μας το μέλλον ή πτυχές του μέλλοντος και φυσικά να προετοιμαζόμαστε.

Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει επεισοδιακά και σίγουρα σύμφωνα με τους αστρολόγους θεωρείται ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες του χρόνου για να μην πούμε από τους πιο δύσκολους.

Φυσικά για να μάθουμε τι έχουν να μας πουν οι κάρτες Ταρώ ανατρέξαμε στην αγαπημένη Onar Tarot η οποία έκανε ένα pick a card με τις κάρτες, προκειμένου να μας φωτίσει για όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε για τον Φεβρουάριο.

Η Onar Tarot μέσα από τρία πακέτα καρτών μας καλεί να διαλέξουμε ένα από αυτά να εστιάσουμε την προσοχή μας προς το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ή την κατάσταση που σκεφτόμαστε και να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι κάρτες Ταρώ.

Το ρίξιμο φυσικά έχει να κάνει περισσότερο με τις ερωτικές μας εξελίξεις αλλά φυσικά δεν σημαίνει αυτό πως δεν θα υπάρξουν και προβλέψεις και για άλλους τομείς της ζωής μας, όπως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Οπότε αράξτε στην πολυθρόνα σας και δείτε το βίντεο αφού επιλέξετε φυσικά ένα από τα τρία πακέτα. Και φυσικά μετά δείτε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον για τον Φεβρουάριο.

Εάν πάλι αναρωτιέστε εάν υπάρξει επανασύνδεση τον Φεβρουάριο τότε δεν έχετε να ρίξετε μία ματιά στο Instagram της Onar Tarot.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Onar ☥ (@onartarot)

Kαλή επιτυχία λοιπόν με τις κάρτες Ταρώ!