Κάρτες Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ για άλλη φορά έρχονται και με την ενέργειά τους είναι ικανές να μας αποκαλύψουν το μέλλον και όλα εκείνα που θα έρθουν στη ζωή μας.

 

Οι ενέργειες από τις κάρτες Ταρώ είναι πανίσχυρες και με δεδομένο το δύσκολο διάστημα που έρχεται μπροστά μας και μετά την Πανσέληνο, είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμο να μάθουμε τι μπορεί να έρχεται στο μέλλον.

Για άλλη μία φορά μέσα από το κανάλι στο Youtube “Your Energy Focus” έρχεται ένα μοναδικό pick a card, όπου ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα τέσσερα πακέτα με τις κάρτες.

Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας πρέπει να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα πακέτα και να ακούσετε ποια είναι η ενέργεια στη ζωή σας για τις επόμενες 14 ημέρες. Μάλιστα αυτό το βίντεο είναι άχρονο, που σημαίνει πως λειτουργεί οποτεδήποτε κι αν το ακούσετε και από εκείνη τη στιγμή που θα το ακούσετε ξεκινά και το διάστημα των 14 ημερών.

Ακούστε λοιπόν το παρακάτω βίντεο, διαλέξτε ένα πακέτο και ακούστε τι έχουν να σας πουν οι κάρτες Ταρώ για όλα τα γεγονότα που θα έρθουν στη ζωή σας το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο

Λοιπόν πως θα κυλήσουν οι επόμενες 14 ημέρες στη ζωή σας;

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαύρο Ρόδο: Τα πλάνα από το μοναστήρι