Κάρτες Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ πολλές φορές μπορεί να μας αποκαλύψουν το μέλλον κι άλλες φορές να μας αποκαλύψουν αυτά που οι άλλοι άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους για εμάς αλλά ποτέ δεν τόλμησαν να το πουν.

Ειδικά στα αισθηματικά μας πολλές φορές οι άνθρωποι φοβούνται να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους προς τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για ένα σωρό λόγους όπως ο άνθρωπος να φοβάται να δείξει τι αισθάνεται για να μην πληγωθεί, να μην ξέρει ούτε ο ίδιος τι νιώθει γιατί τον μπλοκάρουν οι δικοί του δαίμονες ή δεν τον αφήνει ο εγωισμός.

Ακόμα και σε μία τέτοια δύσκολη περίπτωση όμως οι κάρτες Ταρώ μπορούν να σπάσουν αυτόν τον τοίχο των ανθρώπων και να αποκαλύψουν τι πραγματικά μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος για εμάς και να μας πουν στην ουσία τι θα ήθελαν να εξομολογηθούν με όλη την αλήθεια της ψυχής του.

 

Η γνωστή μας Λένα με το Your Energy Focus μας ρίχνει τις κάρτες Ταρώ και μας αποκαλύπτει με ένα συγκλονιστικό βίντεο τι θα ήθελε να εξομολογηθεί ο άνθρωπος που σκεφτόμαστε, χωρίς παρεμβολές, φοβίες , αλλά μία καθαυτή αγνή εξομολόγηση ψυχής.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε, να συγκεντρώσετε τη σκέψη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να ακούσετε όλα εκείνα που δεν τολμάει να σας πει, να ακούσετε την αλήθεια του/της.

Εμείς που το ακούσαμε σας ευχόμαστε πραγματικά να ισχύουν αυτά και κάποια στιγμή να βρει το θάρρος να σας τα πει και live.