Apartments Skardoutsos
Καταλύματα Εύβοια: Το γεγονός ότι η Ελλάδα στη γωνία της Ευρώπης αποτελεί έναν από τα πλέον μαγικά μέρη του κόσμου το γνωρίζουμε και σε αυτό δεν υπάρχει καμία διάθεση υπερβολής επειδή είμαστε Έλληνες, αλλά αποδεικνύεται χρόνια τώρα με τη μαζική προσέλευση τουριστών.
Αυτό που επίσης ξέρουμε είναι πως αυτή η χώρα διαθέτει μαγικός γωνιές που την κάνουν ακόμα πιο όμορφη. Σε μια πρόσφατη εξόρμηση του citynow.gr ανακαλύψαμε μια τέτοια γωνία. Στον Αγιόκαμπο στην Εύβοια.
Και αφού περάσαμε την Αιδηψό μετά από δέκα λεπτά βρεθήκαμε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό. Τον Αγιόκαμπο. Τα πάντα μύριζαν θάλασσα, ψάρι και εξοχή. Μόλις περάσαμε μπροστά από όλες τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες βρεθήκαμε σε ένα δρόμο σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και δεξιά μας ήταν το κατάλυμα μας.
Apartments Skardoutsos
Τα Apartments Skardoutsou ήταν μπροστά μας, με έναν πελώριο καταπράσινο κήπο με το γκαζόν να είναι παντού και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά να βυθίζεται σε αυτό. Ένα κτίριο με πολλά δωμάτια εκεί και ένας κήπος με διάφορες γωνιές όπου κάθε παρέα τις είχε μετατρέψει στο προσωπικό τους στέκι.
Apartments Skardoutsos
Μας καλωσόρισε η κυρία Γιώτα που από την πρώτη στιγμή μας έκανε να αισθανθούμε ζεστά και οικεία.  Μας οδήγησε στο δωμάτιο μας που ήταν αρκετά περιποιημένο και πεντακάθαρο. Καθαρές πετσέτες, καθαρά σεντόνια και ένα πολύ ωραίο μπαλκόνι που έβλεπες όλο αυτόν τον πελώριο κήπο και φυσικά σαν φυσική συνέχεια τη θάλασσα. Και ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα, η Στερεά Ελλάδα.
Apartments Skardoutsos
Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν ένα υπέροχο διακοσμητικό πάνω από το κρεβάτι. Ένα ξύλινο διακοσμητικό πραγματικό κόσμημα που φαινόταν με την πρώτη ματιά πως είναι hand made και άλλο όμοιο δεν θα μπορούσαμε να δούμε πουθενά. Μετά όταν ρωτήσαμε την κυρία Γιώτα μας αποκάλυψε πως πίσω από αυτό το “κόσμημα” βρίσκεται μία νέα γυναίκα μου κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες από ξύλο. Εμείς πάντως για εσάς μόνο την βρήκαμε στο instagram και σας την παρουσιάζουμε. 
Apartments Skardoutsos
Ο χώρος των Apartments Skardoutsos ήταν εξαιρετικός. Χωρίς περιττές πολυτέλειες, χωρίς φανφάρες. Λιτός, απλός και μοναδικός με ένα δικό του χρώμα και άρωμα.
Δεν θα ήταν υπερβολή να σας πούμε πως είναι από τους καλύτερους χώρους για διακοπές μιας οικογένειας, ενός ζευγαριού που θέλει να ησυχάσει μακριά από τη βαβούρα, αλλά και για τις διακοπές φίλων, που θέλουν να ησυχάσουν και να διασκεδάσουν χωρίς πολλά κλαμπατσίμπανα.