Καταρράκτες Νιαγάρα

Καταρράκτες Νιαγάρα : Όλοι οι τόποι στην Ελλάδα είναι ευλογημένοι και η Κρήτη έχει καταφέρει να πρωτοστατεί στο εξωτερικό, τόσο με τα εκλεκτά προϊόντα της όσο και με τους ανθρώπους της, καθώς φροντίζουν να διαδώσουν τον ελληνισμό παντού!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το flashnews.gr μια ομάδα χορευτών από την Κρήτη βρέθηκε στο πασίγνωστο σημείο και τάραξε τα νερά, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.

Τα μέλη του Παραδοσιακού Συλλόγου Ν.Χανίων “Τα Σφακιανών” ταξίδεψαν στον Καναδά και έκαναν μια μοναδική κίνηση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά πώς η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και να εντυπωσιάσει παντού.

Οι χορευτές από την Κρήτη βρέθηκαν στους καταρράκτες Νιαγάρα μετά από πρόσκληση που απευθύνθηκε προς αυτούς από την Ένωση Κρητών Βρετανικής Κολομβίας στο Βανκούβερ αλλά και της Ένωσης Κρητών του Τορόντο.

Τσέκαρε το βίντεο :

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, μπορείς να δεις τους χορευτές να χορεύουν φορώντας μαύρα ρούχα και τα βλέμματα του κόσμου είναι στραμμένα πάνω τους καθώς είναι καθηλωτικοί και ξέρουν πολύ καλά τα βήματα τους αλλά και το vibe που πρέπει να κάνουν.

Τα παλικάρια από την Κρήτη και τα υπέροχα κορίτσια, προκάλεσαν τον θαυμασμό του κόσμου που τους είδε και είναι μια όμορφη στιγμή μέσα στην ημέρα!

Τσέκαρε και αυτά :

Σταφυλοθεραπεία : Μια επικίνδυνη αποτοξίνωση

The Voice : Η ιταλίδα καλόγρια άλλαξε ζωή