Kate Papadimitriou… Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για αυτό το πανέμορφο πλάσμα γιατί μπορεί να μου πείτε ότι μιλάω εκ του ασφαλούς διότι τη γνωρίζω προσωπικά και επειδή έχω φάει από τα super περιποιημένα χεράκια της… Αλλά εγώ θα τα πω και θα δεις και εσύ στην πορεία πως δεν κάνω λάθος.

Η αγαπημένη personal chef του citynow.gr είναι μια νέα γυναίκα που λατρεύει τη μαγειρική και το καλό φαγητό. Σπούδασε στην Αμερική, δούλεψε σε κουζίνες και αποφάσισε πως θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό στη ζωή της οπότε στράφηκε προς άλλες κατευθύνσεις, οι οποίες της έδωσαν τη δυνατότητα να ασχοληθεί προσωπικά με τους ανθρώπους που αγαπούν και εκτιμούν τις καλές γεύσεις, την ιδιαίτερη φιλοσοφία της και το όμορφο και καλοστημένο φαγητό.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που αγαπούν το comfort food που «μιλάει» στην καρδιά σου, τότε η chef Kate (έτσι τη φωνάζουμε) είναι ο άνθρωπος σου και με τις γνώσεις της αλλά και με την υπέρμετρη αγάπη που διαθέτει για αυτό που κάνει, μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει να κάνεις θαύματα στην κουζίνα σου…

Kate Papadimitriou

Είναι μια super cool τύπισσα η οποία είναι μέσα σε όλα, έχει άποψη, αισθητική και η μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική και μαζί της θα ανακαλύψουμε υπέροχες συνταγές. Το στιλ της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει καθώς είναι μια γυναίκα που δε θυμίζει τις κλασικές chefs που κυκλοφορούν στην «αγορά», και θα τη χαρακτηρίσω fashion chef γιατί this girl knows how to dress and impress.

Η Kate Papadimitriou θα μας «διδάξει» μαγειρική και ανυπομονούμε να φτιάξουμε όλα αυτά που έχει να μας προτείνει γιατί είμαστε σίγουροι πως θα μας κάνει να μεγαλουργήσουμε!

Χαμός θα γίνει!