Κατερίνα Δαλάκα

H Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένουν στον Άγιο Δομίνικιο παρά το γεγονός πως έχουν αποβληθεί από το Survivor All Star και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για τους λόγους που τις κρατά ακόμη η παραγωγή στο νησί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα δυο κορίτσια βρίσκονται στο ξενοδοχείο από την ημέρα ππυ αποχώρησαν, περνούν καλά και τρώνε σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα που μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” και υπάρχει ένα σενάριο το οποίο αποκάλυπτε τον λόγο για τον οποίο είναι εκεί!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο το σενάριο θέλει τον Ατζούν Ιλιτζαλί να φτάνει στο νησί την Κυριακή με σκοπό να μιλήσει με τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του θέματος.

Οι δυο παίκτριες παραμένουν στο νησί και απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις ενώ η παραγωγή προσπαθεί να διαφυλάξει ακόμη την κατάσταση στις ομάδες γιατί πολλά ακούγονται και δε θέλουν να υπάρξουν άλλες αποβολές.

Να σου θυμίσουμε πως η Δαλάκα είναι από τις αγαπημένες παίκτριες του Τούρκου παραγωγού και η απογοήτευση του θα είναι μεγάλη.

Περιμένουμε να μάθουμε τι άλλο θα συμβεί γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Tσέκαρε και αυτά: