Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι δυο παίκτριες οι οποίες κατάφεραν να “κερδίσουν” την αποβολή τους από το Survivor All Star καθώς ο Νίκος Μπάρτζης τις έδωσε “στεγνά” στην παραγωγή αφού τις είδε με κινητό και τσιγάρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

O Γιώργος Λιανός σχολίασε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera την αποβολή των δυο γυναικών και αποκάλυψε πως έπεσε πολλή δουλειά στον Άγιο Δομίνικο διότι τρέχουν με τα γυρίσματα εξαιτίας του συμβάντος.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όλοι οι παίκτες προτού μπουν στο παιχνίδι είχαν κάνει συμφωνία πως αν κάποιος παίκτης “πιαστεί” με κινητό, θα ζητηθεί η άμεση αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, απάντησε και στο ενδεχόμενο επιστροφής της Δαλάκαι και της Ασημίνας.

“Δεν νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Αυτή ήταν μια συμφωνία που είχαμε κάνει όλοι πριν αναχωρήσουμε από την Αθήνα. Είχαμε πει ότι αν προκύψει κάποιο τέτοιο θέμα με επικοινωνία, είχαν συμφωνήσει όλοι ότι θα αποβληθούν από το παιχνίδι”. 

Η παραγωγή έχει αποφασίσει πως το φετινό Survivor θα είναι και το πιο σκληρό και η παραβίαση των κανόνων δεν “συγχωρείται”.

Τσέκαρε και αυτά: