Κατερίνα Δαλάκα

O Kώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα με αποκαλυπτικές διαθέσεις ενώ η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η μοίρα τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο πειρατής του Survivor All Star μπορεί να έφυγε πιο μετά από τα δυο κορίτσια αλλά έφτασε στην Ελλάδα πρώτος καθώς όπως έχει αποκαλγθεί στο νησί μεταβαίνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να τους μιλήσει και να βρουν μια άκρη γιατί θέλει να ακούσει ο ίδιος όλα όσα συνέβησαν και να βγάλει το πόρισμα του.

Σε ανάρτηση που έκανε ο Κώστας στο Instagram αποκάλυψε πως ο Τούρκος παραγωγός θα μιλήσει και με τα κορίτσια αλλά και με άλλους παίκτες και πως πρότεινε να μη φανεί τα επόμενα πέντε έπαθλα και να συνεχιστεί το παιχνίδι. Κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από άλλους παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν επιτρέψει στην Κατερίνα Δαλάκα ή στην Ασημίνα να επιστρέψουν θα γίνει μακελειό στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

“Ο Acun δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη. Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα”.
Τσέκαρε και αυτά: