Εισιτήρια για το βαγόνι 2 της φονικής αμαξοστοιχίας είχε η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφος της, Δημήτρης Φιντιρίκος, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ο Στέφανος Κωνσταντινιδης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως θα ταξίδευε στο φαινόμενο τρένο μέσω του Instagram αλλά επειδή συνέβησαν κάποια πράγματα, άλλαξαν τα εισιτήρια με αποτέλεσμα να μην είναι επιβάτες στο τρένο το οποίο συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη και η οποία προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.

Συνέβησαν πολλά πράγματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρουν τη συγκεκριμένη αμαξοστοιχία. Και όπως αποκαλύπτει η ίδια σε ηχητικό μήνυμα είχε το Θεό στο πλευρό της.

“Κάτι τυχαίνει τέλοσπαντων εκείνη τη στιγμή, θα φεύγαμε με το τελευταίο, των 19:30. Μου λέει ο Δημήτρης πως δε θα προλάβουμε γιατί του έτυχε μια δουλειά. Ακυρώνουμε τα εισιτήρια και κλείνουμε με των 13:20 το μεσημέρι. Ενώ τελειώνει το Survivor, βλέπω αυτό που έχει γίνει και παθαίνω 40 εγκεφαλικά. Μέσα σε δυο μήνες με έσωσε ο Θεός”. 

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφος της, αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν το βράδυ της Τρίτης 28/2 και συγκλονισμένοι παρακολούθησαν όλα όσα συνέβησαν!

Τσέκαρε και αυτά: