Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν δυο πολύ δυνατές παίκτριες οι οποίες συμμετείχαν στο Survivor All Star αλλά δυστυχώς αποβλήθηκαν από το παιχνίδι διότι ο Νίκος Μπάρτζης της τσάκωσε στη ζούγκλα να κάνουν πράγματα τα οποία ήταν ενάντια στους κανονισμούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο τούρκος παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί μιλώντας σε τούρκικο πρόγραμμα το οποίο ασχολείται με το Survivor αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν!

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα έφυγαν από το παιχνίδι και ήταν πολλοί οι παίκτες που αντέδρασαν σε ότι έγινα διότι είχαν κάνει συμφωνία στην Ελλάδα για να παίξουν δίκαια το παιχνίδι!

Χαρακτηριστικά, ο Ατζούν είπε:

“Υπήρχε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι. Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες σε μια συνάντηση που είχα μαζί τους, τι τιμωρία επιθυμούν να υπάρχει, αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Όλοι απάντησαν αποβολή και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους, καθώς έχω παρουσιάσει 30 επεισόδια.

Την τέταρτη ή την πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με τη Δαλάκα με ένα τηλέφωνο. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν τη συμφωνία που είχαμε. Γι’ αυτό απομακρύναμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα που ήταν μαζί της. Τις αγαπώ και της τις δύο. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε εμένα.

Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία. Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπαθούσε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αυτό θεωρείται ζήτημα επικοινωνίας ή όχι. Λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών απομακρύναμε τη Δαλάκα.

Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός, κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Δεν ήταν προτεραιότητα το τι θα συμβεί με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Μετά από αρκετές μέρες εκτός, ήταν αδύνατον να βάλω μέσα τη Δαλάκα και έτσι αποβλήθηκαν”.

Τσέκαρε και αυτά: