Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφος της, Δημήτρης Φιντιρίκος, είχαν κλείσει εισιτήρια με τη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη, αλλά τελευταία στιγμή τα ακύρωσαν και από άτι φαίνεται σώθηκαν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η αθλήτρια και ο σύντροφος της δημοσιοποίησαν τα εισιτήρια τα οποία έκλεισαν και έκαναν λόγο για μεγάλη τύχη καθώς δεν έγιναν μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος! Ωστόσο, κάποιος χρήστης στο Instagram ενοχλήθηκε με την ανάρτηση της και την έβρισε στέλνοντας της προσωπικό μήνυμα το οποίο έγραφε:

“Μωρή π@@@@@α τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!”.

Η Κατερίνα Δαλάκα ανάρτησε το μήνυμα και απάντησε λέγοντα :

“Σε μια τέτοια τραγωδία, τα λόγια δικά σας”. 

Μαζί με τον σύντροφο της βρέθηκαν σε κέντρο αιμοδοσίας για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες που βρίσκονται στα νοσοκομεία!

Η πρώην All Star όπως και ο σύντροφος της είναι συγκλονισμένοι με όσα έχουν γίνει και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους, διότι ήταν πολύ πιθανό να ήταν σε κάποιο από τα βαγόνια της αμαξοστοιχίας.

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι οι οποίοι ήταν επιβάτες στην μοιραία αμαξοστοιχία και βρέθηκαν στα πίσω βαγόνια με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από τον θάνατο αλλά οι περισσότεροι που βρέθηκαν στα πρώτα βαγόνια δυστυχώς δεν κατάφεραν να επιζήσουν από την τραγική στιγμή της σύγκρουσης.

Στα social media επικρατεί ένας χαμός καθώς ο κόσμος αναρτά φωτογραφίες αγνοουμένων και ψάχνει να βρει πληροφορίες για τα δικά του πρόσωπα γιατί ανησυχούν!

Όλοι προσευχόμαστε για τους ανθρώπους που έφυγαν αλλά και για τους ανθρώπους που αγνοούνται και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Tσέκαρε και αυτά: