Η γνωστή επικοινωνιολόγος και πλέον αντιδήμαρχος της Αθήνας, Κατερίνα Γκαγκάκη, παρέθεσε τις απόψεις της σχετικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα, τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στις νέες εκπομπές, αλλά και μίλησε για τα όσα ακούγονται για τον “Μεγάλο Περίπατο” στην εκπομπή “Έλα Χαμόγελα”.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη όταν σταμάτησε να μιλά για τον “Μεγάλο Περίπατο” ξεκίνησε να σχολιάζει τα φετινά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης κι ανάμεσά τους ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα Μαλέσκου κι η Δανάη Μπάρκα.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά: “Με εξέπληξε θετικά και είμαι από αυτούς που, όταν άκουσα ότι θα κάνει εκπομπή αντέδρασα, ήμουν πάρα πολύ δύσπιστη. Είδα, όμως, έναν άνθρωπο που είπε “λέτε ό,τι θέλετε εγώ θα σας δείξω, όταν βγω στον αέρα”. Αν με ρωτάς είναι περισσότερα τα πρόσωπα από αυτά που σηκώνει η τηλεόραση αλλά θα δείξει”.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: “Χρεώθηκε ένα βάρος, πολύ δύσκολο για το σηκώσει κανείς. Είναι λάθος να την χαρακτηρίζουμε νέα Μενεγάκη. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά. Πλέον έχει χαλαρώσει και είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα”.

Ενώ για τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε πως είναι “φρέσκια και χαρούμενη” κι ότι της άρεσε.