Κατερίνα Καινούργιου

Βρε παιδιά, τελικά αυτή η ξανθιά, κούκλα που ακούει στο όνομα, Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα και η “αλήθεια” της είναι αυτή που έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να την αγαπά και να την ακολουθεί σε όλα όσα κάνει.

Η παρουσιάστρια με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έχει καταφέρει να κάνει κάτι το οποίο δεν είναι πολύ εύκολο και σπάνια το βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση. Μιλά για την ερωτική της ζωή και δε φοβάται να δείξει πώς είναι ευάλωτη και πώς θέλει πραγματικά να ερωτευτεί, να βρει έναν άνθρωπο – τον άνθρωπο της – και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Και πολλές είναι οι γυναίκες που βρίσκουν στο πρόσωπο της, έναν άνθρωπο ο οποίος τις καταλαβαίνει!

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” το συμβόλαιο της με την εταιρεία Barkingwell και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τον κολλητό της, Νίκο Κοκλώνη για όλη τη στήριξη του.

Μια ατάκα της όμως, έκανε την καρδιά μου να ρίξει καθώς είπε χαρακτηριστικά :

“Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή. Έχω την οικογένεια μου αλλά δεν έχω έναν σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα”.

Μια φράση που πολλές από εμάς έχουμε ξεστομίσει στα κρυφά αλλά ποτέ φανερά! Και θέλει πολύ θάρρος!

Αυτό όμως που κέρδισε εμένα προσωπικά ήταν τα λόγια της για τον κολλητό της, για έναν άνθρωπο που θεωρεί αδερφό της! Και αυτό είναι μια ανεκτίμητη αξία που τείνουμε να την ξεχνάμε καθώς θεωρούμε δεδομένους τους φίλους μας. Αλλά δεν είναι έτσι!

Οι άνθρωποι μας είναι στο πλευρό μας στα καλά και στα δύσκολα και μας στηρίζουν χωρίς να απαιτούν να πάρουν πίσω!

“Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου”.

Προσωπικά, ταυτίστηκα και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα συναισθήματα παρά το γεγονός πως την είδα να δακρύζει!

Εγώ το follow μου το έκανα πάντως, αφού εκτίμησα ακόμη περισσότερο την “αλήθεια” της και μόνο μπράβο θα πω για αυτή τη συγκινητική στιγμή της!

Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε μια πολύ αληθινή προσωπικότητα που δε φοβάται να δείξει την ευάλωτη πλευρά της και να πει πράγματα που όλοι έχουμε νιώσει αλλά δεν έχουμε ξεστομίσει!

Who said this? @stylefreakalex 

Τσέκαρε και αυτά :

Thanksgiving : Η παρέλαση στη Νέα Υόρκη

Ζώδια 2023: Ο Καρκίνος 2023 από τον Κώστα Λεφάκη