Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια γυναίκα η οποία θέλει να κάνει σχέση! Ταύρος είναι το κορίτσι, παιδί της Αφροδίτης! Επομένως είναι λογικό να θέλει να έχει τον έρωτα στη ζωή της και να θέλει να δημιουργήσει οικογένεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί από εμάς πιστεύουμε στη “δύναμη της αστρολογίας” και στα ζώδια. Και όταν ακούμε ανθρώπους που ασχολούνται με χάρτες και τα σχετικά, καθόμαστε και τους ακούμε με ενδιαφέρον μπας και μας πουν αν θα βρεθεί αυτό το πρόσωπο με το οποίο θα κάνουμε σχέση και θα ηρεμήσει το “είναι”μας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ασχολείται ενεργά με την αστρολογία και εμφανίστηκε στην εκπομπή της παρουσιάστριας, αφού πρόσφατα ανέλυσε τον χάρτη της Εύας Καϊλή. Και το ερώτημα της Καινούργιου δεν ήταν άλλο από αυτό που θα κάναμε και εμείς!

“Θα κάνω σχέση το 2023”, ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου!

Ο ηθοποιός και αστρολόγος της είπε τότε:

“Αγαπημένη μου Κατερίνα αν μου στείλεις τα στοιχεία σου και κάτσουμε και συζητήσουμε, ευχαρίστως θα σου πω ό,τι θέλεις”.

H Kατερίνα Καινούργιου είναι μια γυναίκα που έχει δηλώσει πολλές φορές πώς θέλει να ερωτευτεί και να κάνει σχέση, και δε διστάζει να μοιραστεί τα “θέλω” της με τους τηλεθεατές και του διαδικτυακούς της φίλους! Και σίγουρα πολλές και πολλοί ταυτίστηκαν με το ερώτημα που έθεσε!

Tσέκαρε και αυτά :

Maestro : Φωτογραφίες από τη σειρά

Σειρές Netflix : Το “ανακατεμένο” Kaleidoscope