Κατερίνα Καινούργιου

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή, Νίκο Κοκλώνη και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είναι πολύ καλή του φίλη θέλησε να πει κάποια πράγματα μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα” και να δείξει στον κόσμο πως θα είναι στο πλευρό του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας διατηρούν τα τελευταία χρόνια μια πολύ δυνατή φιλία και όπως έχουν δηλώσει αμέτρητες φορές έχουν σταθεί πολύ ο ένας στον άλλον ειδικά σε προσωπικές στιγμές.

Χαρακτηριστικά δήλωσε :

“Επειδή διαβάζω διάφορα και στα social edia με τοξικότητα και χαιρεκακία, και επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπαν να πάω.

Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο μου πραγματικό που αγαπάω, και γνωρίζω τη ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει, σε μία στιγμή που εγώ νιώθω περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει”.

Η Κατερίνα Καινούργιο και ο Νίκος Κοκλώνης είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει με τη φιλία τους και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό! Και δεν υπάρχει καμία διάθεση να σπάσει!

Tσέκαρε και αυτά: