Κατερίνα Μονογυιού

Κατερίνα Μονογυιού: Tα μοναδικής έμπνευσης σαρδάμ στη Βουλή της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας που έγιναν viral έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στη βουλευτή και τη ζωή πριν τα βουλευτικά αξιώματα. Και οι αποκαλύψεις ήταν πιπεράτες με αποτέλεσμα το όνομά της να είναι στις πρώτες αναζητήσεις της Google.

H βουλευτής που θεωρείται από τις πιο κομψές του ελληνικού κοινοβουλίου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό ως πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας και έχει πλούσια δράση σε προγράμματα διατροφικής υποστήριξης και στις διατροφικές διαταραχές.

Η αποκάλυψη έρχεται όταν έγινε γνωστό πως η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού όταν ήταν στην ηλικία των 20 ετών είχε λάβει μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία το 2003. Μάλιστα, δεν έφυγε άπραγη από τα καλλιστεία, αλλά κέρδισε και τίτλο. Όχι τον τίτλο της Miss Πελοπόννησος, αλλά τον τίτλο Miss Beauty 2003.

Παρουσιάστρια τότε στη βραδιά των καλλιστείων ήταν η γνωστή Αννίτα Ναθαναήλ.

Γενικά όπως φαίνεται από τη ζωή της Κατερίνας Μονογυιού έχει μία λατρεία στα παραμυθιένια πράγματα που αποπνέουν έναν glam αέρα. Πέρα από την παρουσία της στα καλλιστεία εάν παρατηρήσει κανείς στιγμιότυπα από το γάμο της με τον Χάρη Μαριόλη όλα δείχνουν μία “βασιλική ατμόσφαιρα” . Ένα τεράστιο νυφικό, κόκκινο χάλι, πλημμυρισμένη εκκλησία απο λουλούδια μόνο λίγα από τα στιγμιότυπα που αποδεικνύουν αυτό το glam που αρέσει στη βουλευτή.