Κατερίνα Στανίση

Δεν έχει τέλος το έρεβος από τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, για ψυχολογική και σωματική βία και μετά το θέατρο τώρα αρχίζει ο κύκλος του τραγουδιού, ξεκινώντας με την Κατερίνα Στανίση.

Τα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια προκαλούν σοκ, αφού αποκάλυψε πως επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου προσπάθησε να τη βιώσει στη Γερμανία.

Όπως η ίδια περιέγραψε τα περισσότερα από όσα τραγικά έχει ζήσει, τα βίωσε στη Γερμανία και ενώ ήταν μόλις 15 ετών. Μίλησε για ξεκάθαρες απόπειρες βιασμού σημειώνοντας πως μέσα στο μαγαζί οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες.

Η Κατερίνα Στανίση δήλωσε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αισθήματα. Μιλώντας στον Alpha αποκάλυψε πως δίπλα τους ήταν κάποιοι άνθρωποι που την άκουγαν να φωνάζει και έτσι κατάφεραν να ξεφύγει.

Σημείωσε δε πως κάποιοι είναι άρρωστοι και έχουν βίτσια, ενώ διευκρίνισε πως άλλο είναι το φλερτ και άλλο να προσπαθεί κάποιος να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά και να σου κλείνει την πόρτα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε άλλου είδους βία που έχει υποστεί! Μάλιστα μίλησε για έναν μαέστρο ο οποίος της έκανε πόλεμο και της έλεγε πως “αφού σε φλερτάρει και εσύ δεν ανταποκρίνεσαι τότε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει.