Καθαρά Δευτέρα 2023

Καθαρά Δευτέρα 2023 :Είσαι σπίτι σου, Κυριακή απόγευμα και μιλάς με τους κολλητούς στο τηλέφωνο και προσπαθείτε να βρείτε άκρη γιατί ακόμη δεν ξέρετε τι να κάνετε την ημέρα κατά την οποία ξεκινά η Σαρακοστή. Και πρέπει να σου πούμε πως υπάρχει λύση για να μην ταλαιπωρείσαι βρε πουλάκι μου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια ημέρα την οποία συνήθως γιορτάζουμε με αγαπημένους φίλους και γνωστούς και συνήθως κανονίζουμε τι θα κάνουμε δυο εβδομάδες νωρίτερα για να είμαστε προετοιμασμένοι και να μην περιμένουμε σαν τις γλάστρες έξω από κάποιο μαγαζί για να φάμε! Ωστόσο κάποιοι (γκουχου, γκουρού, όπως εμείς) τα αφήνουμε όλα για την τελευταία στιγμή και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!

Η λύση είναι στη μονοήμερη που μπορούμε να κάνουμε εφόσον έχουμε εμείς ή κάποιο στην παρέα όχημα για να κάνει ένα μικρό road trip!

Υπάρχουν πολλά μέρη τα οποία βρίσκονται κοντά στην Αθήνα και μπορούμε να τα επισκεφτούμε την Καθαρά Δευτέρα 2023 και είναι τα εξής :

#1.Χαλκίδα 

Μια πολύ κλασική και τίμια επιλογή αφού στη Χαλκίδα θα βρεις τα πάντα! Θα έχει πολύ κόσμο και ίσως κολλήσεις λίγο στην κίνηση αλλά αξίζει τον κόπο! Θα βρεις ωραία μαγαζάκια για να απολαύσεις τα θαλασσινά σου και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα!

#2. Άγιοι Θεόδωροι 

Πρόκειται για ένα υπέροχο μέρος στο οποίο θα βρεις πολλές ψαροταβέρνες και α σε αποζημιώσει όλο το τοπίο μιας και θεωρείται το μπαλκόνι του Σαρωνικού! Δεν είναι μακριά από την Αθήνα και είναι ένα μέρος όπου επισκέπτονται για πολλοί celebs!

#3.Ναύπλιο 

Αλλά μια κλασική επιλογή για εσένα που θέλεις να βρεθείς σε κάποιο καφέ και να αγναντεύεις τη θάλασσα! Υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία μπορείς να περιπλανηθείς και μαγαζιά για να φας καλά!

Αν αποφασίσεις να κάνεις μια μικρή μονοήμερη της τελευταίας στιγμής να είσαι προετοιμασμένος για κίνηση!

Τσέκαρε και αυτά: