Καθαρά Δευτέρα 2023

Καθαρά Δευτέρα 2023 : Πολλοί από εμάς ανυπομονούμε για το τριήμερο που πλησιάζει διότι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή εξόρμηση και ίσως κάποιοι θελήσουν να βγουν εκτός Ελλάδας γιατί τους έχει λείψει ένα αεροπορικό ταξίδι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πλέον, ο κορονοϊός έχει γίνει μια συνήθεια που έχουμε πια ξεχάσει και μπορούμε να κάνουμε διάφορα ταξίδια τα οποία μας ανανεώνουν και έχουμε την ευκαιρία να δούμε άλλα μέρη και να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους που μένουν σε άλλες πόλεις της Ευρώπης.

Οι περισσότεροι Έλληνες θα περάσουν την Καθαρά Δευτέρα 2023 στην Ελλάδα όπου και θα επισκεφτούν αγαπημένα χωριά και μέρη αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε μια βόλτα στο εξωτερικό και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία!

Ποιες πόλεις μπορείς να επισκεφτείς

#1.Μιλάνο

Η ιταλική πόλη μπορεί να σου προσφέρει μπακαλιάρο και σκορδαλιά, αλλά σίγουρα θα ενθουσιαστείς με τις βόλτες που θα κάνεις και με τα καφεδάκια που θα πιεις στα χαριτωμένα καφέ! Είναι μόλις δυο ώρες και 30 λεπτά μακριά και μπορείς να απολαύσεις και έξαλλο shopping στις μπουτίκ που θα βρεις στο κέντρο!

#2.Σόφια

Μόλις μιάμιση ώρα μακριά με αεροπλάνο, η Σόφια είναι μια πόλη η οποία τα έχει όλα και είναι πάμφθηνη! Είναι μια πόλη η οποία διαθέτει πολύ ωραία μαγαζιά, κάνεις τις βόλτες σου με άνεση και μπορείς να βρεις πολλά προϊόντα σε οικονομικές τιμές. Είναι μια σύγχρονη πόλη η οποία σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

#3. Βαρσοβία 

Η χρωματιστή πόλη με τα εντυπωσιακά κτίρια και την ηρεμία! Αν είσαι σε φάση που δε θέλεις να είσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και να μην τρελαθείς, τότε βρήκες τον προορισμό σου!

Είναι τρεις πόλεις οι οποίες είναι σχετικά κοντά, θα χαλαρώσεις και θα περάσεις πολύ όμορφα! Καλά ταξίδια θα πούμε και να περάσεις όμορφα!

Τσέκαρε και αυτά: