Καθαρά Δευτέρα 2023

Καθαρά Δευτέρα 2023 : Πολλοί θα είναι αυτοί που θα αναχωρήσουν από την Αθήνα για να επισκεφτούν όμορφους προορισμούς και να περάσουν ένα μοναδικό τριήμερο, αλλά κάποιοι από εμάς θα μείνουμε στην πρωτεύουσα για να φυλάμε τις πύλες! Και πρέπει να δώσουμε το παρών σε κάποιο μαγαζί έτσι ώστε να κάνουμε και εμείς τα δικά μας κούλουμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά μέρη στην Αθήνα στα οποία μπορείς να ανακαλύψεις υπέροχα μαγαζάκια τα οποία σερβίρουν θαλασσινά και εμείς έχουμε τρεις περιοχές τις οποίες επισκεπτόμαστε πολύ συχνά για να φάμε τους “θησαυρούς” που ψαρεύουν οι ψαράδες!

Τη συγκεκριμένη μέρα οι περισσότεροι δεν εργάζονται επομένως θα πρέπει να προετοιμαστείς και για κάποια κινησούλα στους δρόμους! Αλλά no worries θα φτάσεις στον προορισμό και αν επιλέξεις τις παρακάτω περιοχές, θα περάσεις χάρμα.

Καθαρά Δευτέρα 2023 – Που μπορείς να πας

#1.Γλυφάδα

Είναι μια περιοχή η οποία διαθέτει πολλά μαγαζιά τα οποία μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αυτή την όμορφη μέρα. Θα βρεις μικρά μαγαζάκια τα οποία δεν είναι ακριβά σε διάφορα στενά κοντά στο κέντρο της Γλυφάδας και μετά μπορείς να κατέβεις και μια βόλτα στην παραλία για να περπατήσεις!

#2. Κερατσίνι

Είναι μια περιοχή η οποία κρατά από παλιά την “παράδοση” της Καθαράς Δευτέρας και υπάρχουν ταβερνάκια τα οποία προμηθεύονται απευθείας από την ψαραγορά του Περάματος φρέσκα ψάρια και θα ξετρελαθείς!

#3.Πειραϊκή

All time classic περιοχή για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας! Στη σειρά θα βρεις μαγαζιά τα οποία σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να δοκιμάσεις πιάτα τα οποία μυρίζου θάλασσα.

Όπου και αν πας, φρόντισε να κάνεις μια μικρή έρευνα και να κλείσει τραπέζι διότι αναμένεται να γίνει χαμός σε αυτά τα τρία μέρη και ίσως να μη βρεις μέρος να κάτσεις!

Οργανώσου και σκέψου πως μετά μπορείς να πιεις καφεδάκι σε αυτές τις περιοχές!

Τσέκαρε και αυτά: