Καθάρισμα αυτοκινήτου

Για πολλούς, το καθάρισμα αυτοκινήτου είναι ένας πραγματικός “πονοκέφαλος” αλλά πρέπει να γίνεται γιατί φροντίζουμε το όχημα μας και πάντα είναι στην “πένα”.

Υπάρχουν πολλά καθαριστικά στο εμπόριο μέσω των οποίων μπορείς να πετύχεις ένα εξαιρετικό καθάρισμα αλλά πώς θα σου φαινόταν να κάνεις κάποιες από τις δουλειές σου , με υλικά τα οποία ενδεχομένως τα έχεις στο σπίτι;

Μαγειρική σόδα για λάμψη 

Ένα αυτοκίνητο το ποιο κυκλοφορεί, πρέπει να είναι λαμπερό γιατί φανερώνει πώς ο ιδιοκτήτης του φροντίζει τα πάντα γύρω του!

Σε ένα φλιτζάνι του τσαγιού ρίχνεις 1/4 μαγειρική σόδα, ένα καπάκι υγρό πιάτων και ρίχνεις το μείγμα σε ένα κουβά μισογεμάτο με νερό. Με αυτό το μείγμα μπορείς να πλύνεις το αυτοκίνητο σου και να πραγματικά θα λάμψει! Επίσης, το μείγμα μπορείς να το αποθηκεύσεις σε ένα μπουκαλάκι, να το βάλεις στο Πορτογαλία-μπακάζ και να το χρησιμοποιείς για λεκέδες που μπορεί να εντοπίσεις.

Καθάρισμα αυτοκινήτου – Βότκα για τα τζάμια 

Πολλές φορές αδειάζει το δοχείο με το υγρό για τους υαλοκαθαριστήρες και δεν προλαβαίνεις να το γεμίσεις με τα ειδικά καθαριστικά! Και η βότκα έρχεται να σε βοηθήσει.

Σε ένα μπουκάλι ρίχνεις 2,5 φλιτζάνια βότκα, 3,5 φλιτζάνια νερό και λίγο υγρό πιάτων!

Κουνάς καλά το μπουκάλι και το υγρό θα κάνει τα τζάμια σου αόρατα!

Τσέκαρε και αυτά :

Μουντιάλ 2022 : Οι Ιάπωνες μάζεψαν τα σκουπίδια τους

Χριστούγεννα στη Βιέννη : Τι μπορείς να κάνεις