Katherine Filippeos

H Katherine Filippeos, μία ανερχόμενη καλλιτέχνης, τραγουδίστρια και στιχουργός που έχει μπει στα charts, κυκλοφόρησε το μουσικό της βίντεο για το νέο της τραγούδι «Breathe into me» το οποίο έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο κανάλι της στο YouTube.

Το βίντεο ταξιδεύει τους θεατές στην Αθήνα και ειδικότερα στο γραφικό φράγμα του Μαραθώνα και στην όμορφη απομονωμένη παραλία του Σχοινιά.

Η Katherine εξηγεί ότι «…ο σκηνοθέτης μου Οδυσσέας Καραδής και εγώ θέλαμε το τοπίο να προσθέσει στην αναζωογονητική ενέργεια της μουσικής και των στίχων. Όταν φτάσαμε στην τοποθεσία, το μόνο πράγμα που ξέραμε σίγουρα ήταν ότι θα τραγουδούσα στη μία σκηνή ενώ θα έπαιζα κάτι στην άλλη χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σενάριο, γεγονός που έδωσε σ’ αυτό το βίντεο έναν αναζωογονητικό αυθορμητισμό».

Το «Breathe Into Me», που έγραψε η κα Filippeos, αφηγείται την ιστορία μιας νέας αγάπης και της δυνατότητας που ένα κορίτσι βλέπει σε ένα αγόρι που ενηλικιώνεται.

Το τραγούδι είναι μια συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του Καναδά. Σε παραγωγή του Κώστα Φιλιππαίου, συνεργάστηκαν οι Ελληνοκαναδοί Κωνσταντίνος Αρνόκουρος (μίξη και προγραμματισμός), Βασίλης Αρνόκουρος (κιθάρα) και ο μπασίστας Γιάννης Γρηγορίου.

Η Katherine παρουσιάσει ζωντανά το νέο της single στο κανάλι της στο You Tube το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παράλληλα με τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της μέσα από μία ποικιλία εντυπωσιακών ζωντανών παραστάσεων. Το «Breathe Into Me» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένου του Spotify και του Apple Music.